Hoofdklasse A | DUNO - ARC: afgelast

Wedstrijd is niet doorgegaan als gevolg van coronabesmettingen bij DUNO.

3e Klasse A | Aarlanderveen - Gouda: 3-0

Zonder al te veel moeite heeft Aarlanderveen zaterdag de punten thuis gehouden. Een 1-0 voorsprong bij rust wordt binnen mum van tijd vergroot tot 3-0. Omdat het duel van koploper FC Oudewater niet door is gegaan vanwege coronabesmettingen, lopen de Veners als nummer twee van de ranglijst - weliswaar nu met een wedstrijd meer gespeeld - in tot op vier punten.

Scoreverloop: 1-0 Bram Egberts, 2-0 Jorn Poelwijk, 3-0 Jorn Poelwijk.

YouTube Video
Samenvatting Aarlanderveen - Gouda (zaterdag 26 februari)
Sander van Dijk na Aarlanderveen - Gouda (3-0)
Luca Janszen na Aarlanderveen - Gouda (3-0)

3e Klasse A | Alphia - VVSB: afgelast

Wedstrijd is niet doorgegaan als gevolg van coronabesmettingen bij VVSB.

4e Klasse A | Warmunda - Bernardus: 3-3

Bernardus heeft zich zaterdag teruggeknokt tot 3-3 na een 3-1 achterstand. In het tweede bedrijf scoort de thuisploeg na een 1-1 ruststand twee keer. In het laatste deel van de wedstrijd tekende Remko van der Werff voor de 3-2 en 3-3.

Scoreverloop: 1-0, 1-1 Koen Schellingerhout, 2-1, 3-1, 3-2 Remko van der Werff, 3-3 Remko van der Werff.

4e Klasse A | Koudekerk - Football Factory: 2-1

Een benutte strafschop in blessuretijd heeft Koudekerk de winst op Football Factory bezorgd zaterdagmiddag. Sem van Aalst schiet vanaf elf meter raak en daarmee de 2-1 op het scorebord. Joep van Tulder en een Football Factory-speler moeten er vervolgens na een opstootje met rood van af. Een kwartier voor tijd maakt Mike van Velzen met een kopbal de achterstand ongedaan.

Scoreverloop: 0-1, 1-1 Mike van Velzen, 2-1 Sem van Aalst.

Samenvatting Koudekerk - Football Factory (zaterdag 26 februari)
Jarno Verweij na Koudekerk - Football Factory (2-1)
Mike van Velzen na Koudekerk - Football Factory (2-1)

4e Klasse B | Nicolaas Boys - Alphense Boys: 3-0

Alphense Boys heeft zaterdag goed partij geboden aan Nicolaas Boys. De thuisploeg uit Nieuwveen komt weliswaar in de openingsfase al op voorsprong, maar weet de stand pas in de slotfase te vergroten tot in eerste instantie 2-0 en in blessuretijd 3-0.

Scoreverloop: 1-0, 2-0, 3-0.

Ronald Martin na Nicolaas Boys - Alphense Boys (3-0)

4e Klasse B | Rohda '76 - Zwammerdam: 1-1

Ondanks de tweede puntendeling op rij blijft Zwammerdam koploper. Dat komt omdat concurrent SCH ‘44 na het gelijkspel van vorige week deze keer tegen een nederlaag oploopt. Tegen Rohda ’76 komt Damme op een 1-0 achterstand maar wordt een minuut later de gelijkmaker gemaakt.

Scoreverloop: 1-0, 1-1 Jordi de Groot.

Jack Harmsen na Rohda '76 - Zwammerdam (1-1)

4e Klasse C | Moerkapelle - Floreant: 0-4

Floreant is koploper Haastrecht tot op twee punten genaderd na diens gelijkspel tegen GSV. Zelf wonnen de Boskopers eenvoudig van Moerkapelle, dat getraind wordt door Alphenaar Gerald van der Klok (ex-Aarlanderveen, -Bernardus en -Alphen).

Scoreverloop: 0-1 Tristan van Eeden, 0-2 Dave Maljaars, 0-3 Jeffrey Hilgeman, 0-4 Jeffrey Hilgeman.

Dennis van den Ing na Moerkapelle - Floreant (0-4)
Gerald van der Klok na Moerkapelle - Floreant (0-4)

4e Klasse C | Moordrecht - Hazerswoudse Boys: 0-6

Ook Hazerswoudse Boys profiteert van het verliest van Haastrecht door zelf te winnen. De nummer vier van de ranglijst, één positie lager dan dat Floreant staat, heeft na speelronde elf drie punten minder dan de lijstaanvoerder.

Scoreverloop: 0-1 Leo de Ruiter, 0-2 Justin van Vliet, 0-3 Leo de Ruiter, 0-4 Sam Timmermans, 0-5 Jochem van Vliet, 0-6 Jari Meertens.

Wilco Wapenaar na Moordrecht - Hazerswoudse Boys (6-0)

4e Klasse D | NOCKralingen - BSC '68: afgelast

Wedstrijd is niet doorgegaan als gevolg van coronabesmettingen bij BSC '68.

Hoofdklasse A | Alphense Boys - Hoogeveen: 2-2

Bijna verslaat Alphense Boys koploper Hoogeveen. Maar bijna is net niet helemaal. In de slotseconden van de blessuretijd maakt de Drentse ploeg gelijk en houdt Alphense Boys daarmee af van de eerste zege van 2022. Hoogeveen is dankzij de puntendeling periodekampioen.

Scoreverloop: 0-1, 1-1 Sami Haouam, 2-1 Ilias Latif, 2-2.

Remco Tuinenburg na Alphense Boys - Hoogeveen (2-2)
Nabil Sayadi na Alphense Boys - Hoogeveen (2-2)

3e Klasse A | Alphen - Sporting Leiden: 5-2

Alphen neemt in de eerste competitiewedstrijd van 2022 de leiding. Het staat 2-0 als Sporting Leiden terugkomt tot 2-2. In de tweede helft scoren de Alphenaren drie keer.

Scoreverloop: 1-0 Kevin Bergshoeff, 2-0 Mansour El Bernichi, 2-1, 2-2, 3-2 Kevin Bergshoeff, 4-2 Nizar Ahalli, 5-2 Fabian Verburg.

Rob de Lange na Alphen - Sporting Leiden (5-2)
Kevin Bergshoeff na Alphen - Sporting Leiden (5-2)