Hoofdklasse A | ARC - Spijkenisse: 3-1

Met een geplaatst schot in de hoek (72ste minuut) en een binnengeschoten vrije trap (78ste minuut) heeft Neal Arnoldus een cruciaal aandeel gehad in de 3-1 overwinning van ARC op Spijkenisse. Kort voor Arnoldus' 2-1 komt Spijkenisse op 1-1. ‘Heel eerlijk, in de zeventigste minuut zag het er niet naar uit dat wij nog heel makkelijk een goal zouden gaan maken’, zegt Arnoldus eerlijk. ‘Dan zijn mijn goals heerlijk.’

Scoreverloop: 1-0 eigen doelpunt, 1-1, 2-1 Neal Arnoldus, 3-1 Neal Arnoldus.

Mark Evers na ARC - Spijkenisse (3-1)
Neal Arnoldus na ARC - Spijkenisse (3-1)

3e Klasse A | FC Oegstgeest - Aarlanderveen: afgelast

Afgelast als gevolg van coronabesmettingen bij Aarlanderveen.

3e Klasse A | Sporting Leiden - Alphia: 0-1

Halverwege de eerste helft komt Alphia dankzij een eigen doelpunt van Sporting Leiden op voorsprong. Het blijkt het enige doelpunt van de wedstrijd te zijn. Op basis van verliespunten staan de oranjehemden - net als Aarlanderveen - op de tweede plek van de ranglijst.

Scoreverloop: 0-1 eigen doelpunt.

Marcel Vondeling na Sporting Leiden - Alphia (0-1)
Daniël Buijnink na Sporting Leiden - Alphia (0-1)

4e Klasse A | Bernardus - Roodenburg: 1-1

De voorsprong die Bernardus in de eerste helft neemt wordt vlak voor tijd uit handen gegeven. Bij winst zou Bernardus een flinke klapper maken op de ranglijst. De onderste vier ploegen degraderen naar de nieuw te vormen vijfde klasse. Bernardus staat net boven die streep. Roodenburg is een van de topkandidaten om te degraderen.

Scoreverloop: 1-0 Koen Schellingerhout, 1-1.

4e Klasse A | SJC - Koudekerk: 0-5

Koudekerk heeft een gemakkelijke middag tegen SJC. Althans, nadat de ban gebroken is. In de slotfase van de eerste helft vallen de 0-1 en 0-2. Na rust scoort Koudekerk nog drie treffers en handhaaft het de derde positie op de ranglijst.

Scoreverloop: 0-1 Sander Schmand, 0-2 Sem van Aalst, 0-3 Mike van Velzen, 0-4 Ruben van den Berg, 0-5 Mike van Velzen.

Jarno Verweij na SJC - Koudekerk (0-5)

4e Klasse B | Alphense Boys - Kamerik: afgelast

Afgelast als gevolg van coronabesmettingen bij Alphense Boys.

4e Klasse B | Zwammerdam - Woerden: afgelast

Afgelast als gevolg van coronabesmettingen bij Zwammerdam.

4e Klasse C | Floreant - Moordrecht: 1-0

Vier minuten voor tijd maakt Jeffrey Hilgeman het enige doelpunt van de wedstrijd. Een treffer die de Boskopers de koppositie in de 4e Klasse C oplevert. Moet wel bij gezegd worden dat het duel van lijstaanvoerder Haastrecht als gevolg van coronabesmettingen is afgelast. Maar met één wedstrijd meer gespeeld heeft Floreant één punt voorsprong op Haastrecht.

Scoreverloop: 1-0 Jeffrey Hilgeman.

Jan Lok na Floreant - Moordrecht (1-0)

4e Klasse C | Stolwijk - Hazerswoudse Boys: 0-3

Drie doelpunten voor Hazerswoudse Boys en ze vallen alle drie in de tweede helft. WDS en GSV spelen gelijk waardoor Hazerswoudse Boys als nummer vier van de competitie een gat slaat met het tweede deel van het linkerrijtje. En, koploper Floreant heeft slechts één punt meer.

Scoreverloop: 0-1 Ties Tijssen, 0-2 Leo de Ruiter, 0-3 Jochem van Vliet.

Wilco Wapenaar na Stolwijk - Hazerswoudse Boys (0-3)
Ron Paling na Bernardus - Roodenburg (1-1)

4e Klasse D | BSC '68 - Excelsior Rotterdam: 3-1

Een vroege achterstand, een snelle gelijkmaker en twee doelpunten na rust die drie treffers opleveren. BSC '68 heeft zich goed hersteld na de nederlaag van twee weken geleden tegen CKC.

Scoreverloop: 0-1, 1-1 Guido de Peinder, 2-1 Guido de Peinder, 3-1 Rowin Bouwmeester.

Marco Lange na BSC '68 - Excelsior Rotterdam (3-1)
Guido de Peinder na BSC '68 - Excelsior Rotterdam (3-1)

Hoofdklasse A | Alcides - Alphense Boys: 5-2

Tot twee keer toe komt Alphense Boys op voorsprong, maar beide keren maakt Alcides de gelijkmaker om vervolgens met ruime cijfers te winnen. ‘Te veel wisselingen achterin’, stipt trainer Remco Tuinenburg aan. ‘Een jongen van O21 die gisteren een hele wedstrijd heeft gespeeld en Stef van den Berg die normaal op zaterdag speelt. Op een gegeven moment gaat het gewoon fout. Automatismen ontbreken en we stappen in op momenten dat het niet moet.'

Scoreverloop: 0-1 Ilias Latif, 1-1, 1-2 Khalid Kada, 2-2, 3-2, 4-2, 5-2.

Remco Tuinenburg na Alcides - Alphense Boys (5-2)
Raychelo Fecunda na Alcides - Alphense Boys (5-2)

3e Klasse A | Stompwijk '92 - Alphen: 6-3

Een kwartier voor tijd staat het maar liefst 6-0 voor Stompwijk. Als de wedstrijd al lang en breed gespeeld is, maakt Alphen drie eretreffers.

Scoreverloop: 1-0, 2-0, 3-0, 4-0, 5-0, 6-0, 6-1 Mike Hamilton, 6-2 Louis Zwiers, 6-3 Mansour El Bernichi.