3e Klasse A | Aarlanderveen - Reeuwijk: 2-1

De eerste slag is voor Aarlanderveen. De op papier belangrijkste concurrent voor het kampioenschap wordt met 2-1 verslagen. Alessio van der Straaten tekent voor beide doelpunten. De Veners staan op de tweede plek op de ranglijst, één punt achter FC Oudewater.

Scoreverloop: 1-0 Alessio van der Straaten, 1-1, 2-1 Alessio van der Straaten.

Sander van Dijk na Aarlanderveen - Reeuwijk (2-1)
Ramon Aronius na Aarlanderveen - Reeuwijk (2-1)

3e Klasse A | Alphia - FC VVC: 1-1

Alphia heeft teleurstellend gelijkgespeeld tegen het nog puntloze FC VVC. Op slag van rust komt de thuisploeg op voorsprong, vlak na de doelwisseling wordt het 1-1. Kansen op de zege mist Alphia vervolgens. Met tien punten uit vijf wedstrijden staat Alphia op de vierde plek.

Scoreverloop: 1-0 Vincent Hoogervorst, 1-1.

Marcel Vondeling na Alphia - FC VVC (1-1)

4e Klasse A | Bernardus - Kickers '69: 0-0

De wedstrijd eindigt zoals het begonnen is, met 0-0.

Scoreverloop: -

YouTube Video
Samenvatting Bernardus - Kickers '69 (zaterdag 23 oktober)
Ron Paling na Bernardus - Kickers '69 (0-0)
Jeffrey van der Heiden na Bernardus - Kickers '69 (0-0)

4e Klasse A | Koudekerk - FC Boshuizen: 6-1

Koudekerk heeft flink huisgehouden tegen FC Boshuizen. Een 2-0 voorsprong wordt in de tweede helft, nadat de Leidenaren terugkomen tot 2-1, uitgebreid tot 6-1. De 3-1, 4-1 en 5-1 vallen in een tijdsbestek van vijf minuten. De wedstrijd wordt in de 85ste minuut voortijdig beëindigd door de scheidsrechter na schermutselingen vanuit Boshuizen-kant. De 6-1 gaat desondanks als eindstand de boeken in.

Scoreverloop: 1-0 Sem van Aalst, 2-0 Mike van Velzen, 2-1, 3-1 Sem van Aalst, 4-1 Mike van Velzen, 5-1 Mike van Velzen, 6-1 Bas van Heerdt.

Jarno Verweij na Koudekerk - FC Boshuizen (6-1)
Roy Dorrepaal na Koudekerk - FC Boshuizen (6-1)

4e Klasse B | Sportief - Alphense Boys: 5-1

Alphense Boys is niet opgewassen tegen Sportief. In Woerdense Verlaat wordt het 5-1 en moet Alphense Boys nog minimaal een weekje langer wachten op het eerste punt, of de eerste punten, van het seizoen.

Scoreverloop: 1-0, 2-0, 2-1 Milad Mansoor, 3-1, 4-1, 5-1.

Ronald Martin na Sportief - Alphense Boys (5-1)

4e Klasse B | Zwammerdam - Bodegraven: 6-0

Hemelsbreed is de afstand tussen beide sportcomplexen twee kilometer. Zwammerdam, dat nog zonder puntenverlies is dit seizoen, is vele malen te sterk voor de buurman. Het wordt 6-0. Jordi de Groot, spits van Zwammerdam, scoort twee keer tegen de ploeg waar zijn broer Lars in voetbalt.

Scoreverloop: 1-0 Koen Woudenberg, 2-0 Nick van den Berg, 3-0 Ruben de Bruin, 4-0 Lars Kremer, 5-0 Jordi de Groot, 6-0 Jordi de Groot.

Jack Harmsen na Zwammerdam - Bodegraven (6-0)
Jordi de Groot na Zwammerdam - Bodegraven (6-0)

4e Klasse C | Ammerstol - Floreant: 2-4

Met na dit weekend nog drie wedstrijden te gaan in de eerste periode staat de druk vol op koplopers Bergambacht en Haastrecht (beiden 13 punten). Floreant en GSV volgen met 12 punten, Hazerswoudse Boys heeft er 11.

Scoreverloop: 0-1 Bruce Tol, 1-1, 1-2 Jeffrey Hilgeman, 1-3 Luuk Speijer, 2-3, 2-4 Jeffrey Hilgeman.

4e Klasse C | Cabauw - Hazerswoudse Boys: 1-3

Hazerswoudse Boys heeft de lastige uitwedstrijd tegen Cabauw gewonnen. De formatie van trainer Wilco Wapenaar houdt op deze manier aansluiting met de vijfkoppige kopgroep, waar het zelf deel van uitmaakt. Lijstaanvoerder Bergambacht heeft twee punten meer.

Scoreverloop: 0-1 Justin Meijer, 0-2 Leo de Ruiter, 1-2, 1-3 Ivo Vogelaar.

4e Klasse D | Swift Boys - BSC '68: 0-3

Swift Boys is niet alleen een fictieve voetbalclub uit de televisieserie All Stars, maar bestaat ook echt. In Rotterdam. En BSC '68 heeft daar zaterdag drie punten mee vandaan genomen. Met CKC delen de Benthuizenaren de koppositie na vijf wedstrijden.

Scoreverloop: 0-1 Guido de Peinder, 0-2 Lijon Korving, 0-3 Lijon Korving.

Marco Lange na Swift Boys - BSC '68 (0-3)

3e Klasse A | Alphen - Kethel Spaland: afgelast

Tegenstander Kethel Spaland heeft zich afgemeld bij voetbalbond KNVB vanwege coronabesmettingen binnen het team. De wedstrijd wordt ingehaald op donderdag 4 november.