Hoofdklasse A | ARC - Scherpenzeel: afgelast

Vanwege coronabesmettingen aan de kant van Scherpenzeel is de wedstrijd niet doorgaan. De inhaaldatum wordt maandag vastgesteld door voetbalbond KNVB.

4e Klasse A | Woubrugge - Koudekerk: afgelast

Coronabesmettingen binnen het eerste elftal van Koudekerk hebben gezorgd voor het afgelasten van deze wedstrijd. Dinsdag 30 november wordt het duel ingehaald.

Hoofdklasse A | Alphense Boys - RKAVV: 2-1

Opnieuw is het Ilias Latif die met doelpunten een wedstrijd in het voordeel van Alphense Boys beslist. De spits jaagt vlak na rust een vrije trap in de kruising en vijf minuten voor tijd maakt de goaltjesdief op aangeven van Sami Haouam zijn tiende treffer in tien wedstrijden. Dit alles gebeurt nadat RKAVV balverlies van Alphense Boys halverwege de eigen helft afstraft met de 0-1.

Scoreverloop: 0-1, 1-1 Ilias Latif, 2-1 Ilias Latif.

YouTube Video
Samenvatting Alphense Boys - RKAVV (zondag 14 november)
Remco Tuinenburg na Alphense Boys - RKAVV (2-1)
Raychelo Fecunda na Alphense Boys - RKAVV (2-1)

3e Klasse A | Alphen - Kethel Spaland: 0-5

Een offday, noemt Alphen het. Met afgetekende cijfers wordt de inhaalwedstrijd tegen Kethel Spaland verloren. Twee treffers in een tijdsbestek van vijf minuten in de eerste helft zorgen voor een 0-2 ruststand. Na een uur spelen wordt het 0-3 en in het slotkwartier maken de Schiedammers nog twee doelpunten.

Scoreverloop: 0-1, 0-2, 0-3, 0-4, 0-5.

Rob de Lange na Alphen - Kethel Spaland (0-5)