Hoofdklasse A | FC Rijnvogels - ARC: 3-1

Bij FC Rijnvogels lopen twee oud-ARC'ers rond: Maarten Reyneveld en Niek Ossevoort. En laten dat nu net de twee spelers zijn die ARC zaterdag de das om hebben gedaan. Reyneveld maakt namelijk de 1-0 en Ossevoort de 2-1. Daar tussenin scoort Thijs Hoogenboom 1-1. Na de 2-1 krijgt ARC grote kansen op de 2-2, maar is het FC Rijnvogels dat countert naar de 3-1.

Scoreverloop: 1-0, 1-1 Thijs Hoogenboom, 2-1, 3-1.

Mark Evers na FC Rijnvogels - ARC (3-1)
Pepijn Kooij na FC Rijnvogels - ARC (3-1)

3e Klasse A | Be Fair - Aarlanderveen: 1-2

Twee keer Thom Nouwens, in de eerste minuut en vanuit een strafschop vlak na rust. Het is voldoende voor Aarlanderveen om de drie punten mee te nemen uit Waddinxveen. De zesde zege van dit seizoen betekent de tweede plek op de ranglijst, achter de kersverse periodekampioen FC Oudewater.

Scoreverloop: 0-1 Thom Nouwens, 1-1, 1-2 Thom Nouwens.

Sander van Dijk na Be Fair - Aarlanderveen (1-2)

3e Klasse A | Alphia - Lugdunum: afgelast

Alphia kampt met vijf coronabesmettingen. Om die reden is de wedstrijd afgelast en wordt ingehaald op dinsdag 7 december.

4e Klasse A | SJZ - Bernardus: 2-2

Een fraai resultaat van Bernardus, dat met 2-2 gelijkspeelt bij SJZ. Een vroege voorsprong van de Hazerswoudenaren wordt meteen teruggedraaid door SJZ. Op zijn beurt weet Bernardus in het tweede bedrijf weer een achterstand om te buigen.

Scoreverloop: 0-1 doelpuntenmaker niet bekend, 1-1, 2-1, 2-2 doelpuntenmaker niet bekend.

Ron Paling na SJZ - Bernardus (2-2)

4e Klasse A | Koudekerk - LSVV '70: 4-1

Koudekerk heeft een prima resultaat neergezet tegen LSVV '70. Na negentig minuten staat een 4-1 eindstand op het scorebord. Het staat 2-0 bij rust en na verloop van tijd wordt het in de tweede helft 4-0. In de slotfase redden de Leidenaren de eer.

Scoreverloop: 1-0 Joep van Tulder, 2-0 Sem van Aalst, 3-0 Mike van Velzen, 4-0 Ruben van den Berg, 4-1.

Jarno Verweij na Koudekerk - LSVV '70 (4-1)

4e Klasse B | Zevenhoven - Alphense Boys: 0-0

Het tweede punt van dit seizoen is binnen voor Alphense Boys. Door compact te spelen houdt de defensie goed stand. Ook redt de doelman van de uitploeg enkele keren fraai. In blessuretijd krijgt Alphense Boys zelfs nog een levensgrote kans om de overwinning ‘te stelen’, maar de bal gaat er niet in.

Scoreverloop: -

Ronald Martin na Zevenhoven - Alphense Boys (0-0)

4e Klasse B | Siveo '60 - Zwammerdam: 1-0

Na een half uur voetballen komt Siveo '60 op voorsprong. Een blunder van Zwammerdam achterin wordt meteen afgestraft. Na rust gaat Damme beter voetballen en krijgt het een handvol kansen op de 1-1. Maar die valt niet. Ondertussen wordt het wel 2-0, maar die treffer keurt de scheidsrechter af vanwege buitenspel.

Scoreverloop: 1-0.

Jack Harmsen na Siveo '60 - Zwammerdam (1-0)
Lars Kremer na Siveo '60 - Zwammerdam (1-0)

4e Klasse C | Hazerswoudse Boys - Floreant: 1-2

De gemeentelijke derby tussen Hazerswoudse Boys (Hazerswoude-Dorp) en Floreant (Boskoop) is door de geelblauwen gewonnen. Jeffrey Hilgeman neemt beide doelpunten voor zijn rekening. De Boskopers mogen zich de nieuwe nummer twee van de ranglijst noemen en hebben vier punten minder dan periodekampioen Haastrecht. Hazerswoudse Boys zakt naar de vierde plek.

Scoreverloop: 0-1 Jeffrey Hilgeman, 1-1 Ivo Vogelaar, 1-2 Jeffrey Hilgeman.

YouTube Video
Samenvatting Hazerswoudse Boys - Floreant (zaterdag 20 november)
Wilco Wapenaar na Hazerswoudse Boys - Floreant (1-2)
Dennis van den Ing na Hazerswoudse Boys - Floreant (1-2)

4e Klasse D | BSC '68 - Hillegersberg: 2-0

Het devies voor BSC ‘68 is vroeg scoren. Dat gebeurt. Na tien minuten ligt ’ie er al in. En als de Benthuizenaren vlak voor rust een strafschop krijgen is de wedstrijd gespeeld. De vermeende 3-0 wordt vanwege buitenspel afgekeurd en BSC komt nog een keer goed weg als Hillegersberg de bal tegen de binnenkant van de paal schiet.

Scoreverloop: 1-0 Jelle Verhoeff, 2-0 Lijon Korving.

Marco Lange na BSC '68 - Hillegersberg (2-0)
Falco Henzen na BSC '68 - Hillegersberg (2-0)

Hoofdklasse A | Be Quick 1887 - Alphense Boys: 4-0

Twee grote kansen krijgt Alphense Boys in het openingskwartier, maar één keer bokst de keeper de bal sierlijk uit de hoek en een paar minuten later mikt Ceyhun Sabaoglu één-op-één met de keeper naast. Uit het niets wordt het na een half uur 1-0, als de Boys-verdediging wordt verrast door een steekpass. Twee schoten stijf in de kruising zorgen vervolgens voor 2-0 en 3-0. Vijf minuten voor tijd countert Be Quick 1887 naar de 4-0.

Scoreverloop: 1-0, 2-0, 3-0, 4-0.

Remco Tuinenburg na Be Quick 1887 - Alphense Boys (4-0)

3e Klasse A | WIK - Alphen: 1-0

‘Ik ben zwaar teleurgesteld’, zegt Rob de Lange. De trainer van Alphen is niet te spreken over de 1-0 nederlaag die zijn ploeg heeft geleden tegen WIK. In de tweede helft incasseert Alphen de enige treffer van de wedstrijd.

Rob de Lange na WIK - Alphen (1-0)