Hoofdklasse A | Poortugaal - ARC: 0-6

ARC heeft een belangrijke slag geslagen in de strijd om de tweede periodetitel. De Racing wint zaterdag met grote cijfers van Poortugaal: 0-6. ARC staat nu één punt voor op Smitshoek en Poortugaal én heeft nog een wedstrijd in te halen. Zegevieren de rood-zwarten woensdag in het inhaalduel tegen DUNO, is de voorsprong vier punten met nog drie wedstrijden te spelen.

Scoreverloop: 0-1 Lilinho Martins, 0-2 Matthijs de Oude, 0-3 Youri Duisterhof, 0-4 Yassin Kaabouni, 0-5 Derek Prins, 0-6 Jordi Tuithof.

Mark Evers na Poortugaal - ARC (0-6)
Yassin Kaabouni na Poortugaal - ARC (0-6)

3e Klasse A | Aarlanderveen - FC Oudewater: 1-2

Een enorme domper voor Aarlanderveen. Vlak voor tijd verliest de nummer drie van de ranglijst op eigen veld van koploper FC Oudewater. ‘Als er kansen waren, waren die voor 75 procent voor ons’, ziet trainer Sander van Dijk. In de 84ste minuut maakt Aarlanderveen 1-1 en in blessuretijd wordt het 1-2. ‘Een bal van niks die bij de binnenkant binnenvalt. Heel jammer.’

Scoreverloop: 0-1, 1-1 Elias Karmiris, 1-2.

Sander van Dijk na Aarlanderveen - FC Oudewater (1-2)
Thom Nouwens na Aarlanderveen - FC Oudewater (1-2)

3e Klasse A | Alphia - FC Oegstgeest: 4-1

Een gemakkelijke middag heeft Alphia tegen FC Oegstgeest. 1-0 na drie minuten en 2-0 naar dertig minuten. Als vlak na rust opnieuw twee keer gescoord wordt is de wedstrijd beslist. Alphia staat derde op de ranglijst, drie punten boven Aarlanderveen (één wedstrijd minder gespeeld) maar met zeven punten achterstand op lijstaanvoerder FC Oudewater.

Scoreverloop: 1-0 Jake van Rijn, 2-0 Jaouad El Yaacoubi, 3-0 Marwan Fennich, 4-0 Jordi Wentink, 4-1.

Marcel Vondeling na Alphia - FC Oegstgeest (4-1)
Boas Vet na Alphia - FC Oegstgeest (4-1)

4e Klasse A | Koudekerk - Bernardus: 4-1

Koudekerk heeft zijn favorietenrol waargemaakt tegen Bernardus. In de eerste helft maakt Koudekerk, dat dan al een strafschop heeft gemist, 1-0. Na rust wordt het in een tijdsbestek van vijf minuten 2-0 en 3-0. Na de 4-0 redt Bernardus in de slotminuten de eer.

Scoreverloop: 1-0 Mike van Velzen, 2-0 Mike van Velzen, 3-0 Sem van Aalst, 4-0 Sem van Aalst, 4-1 Bryan Straathof.

Jarno Verweij na Koudekerk - Bernardus (4-1)
Ron Paling na Koudekerk - Bernardus (4-1)

4e Klasse B | Siveo '60 - Alphense Boys: 5-1

Alphense Boys treedt aan met een handvol spelers uit lagere seniorenteams vanwege blessureleed. Eén van hen, Sander de Grauw, scoort ook nog pardoes. De speler van het vijfde elftal tekent voor de 1-1 na twintig minuten voetballen. Als Alphense Boys na een uur rood krijgt en met tien man verder moet is het verzet gebroken. Het wordt nog geen minuut later 2-1 en in het slotkwartier maakt Siveo '60 nog drie goals.

Scoreverloop: 1-0, 1-1 Sander de Grauw, 2-1, 3-1, 4-1, 5-1.

4e Klasse B | Kamerik - Zwammerdam: 0-4

Zwammerdam houdt de koppositie - op doelsaldo - in handen. Daar is de zege op Kamerik voldoende voor. Gemakkelijk gaat het niet. Pas in de tweede helft weet Zwammerdam voor het eerst te scoren. Dinsdag haalt Damme in tegen medekoploper Woerden.

Scoreverloop: 0-1 Ruben de Bruin, 0-2 Koen Woudenberg, 0-3 Lars Kremer, 0-4 Koen Woudenberg.

4e Klasse C | Bergambacht - Floreant: afgelast

Afgelast vanwege coronabesmettingen bij Bergambacht.

4e Klasse C | Hazerswoudse Boys - ASW: 2-2

In blessuretijd heeft Ties Tijssen Hazerswoudse Boys een punt bezorgd. Zijn doelpunt zorgt ervoor dat de wedstrijd in 2-2 eindigt. Eigenlijk moet de thuisploeg vijf minuten eerder al op gelijke hoogte komen, maar Sam Timmermans mist een strafschop. Tijssen is ook verantwoordelijk voor de 1-1 én de 1-2 (eigen doelpunt).

Scoreverloop: 0-1, 1-1 Ties Tijssen, 1-2, 2-2 Ties Tijssen.

Wilco Wapenaar na Hazerswoudse Boys - ASW (2-2)
Ties Tijssen na Hazerswoudse Boys - ASW (2-2)

4e Klasse D | FC Banlieue - BSC '68: 1-3

Het venijn zit ‘m in de staart. Als BSC ’68 na een kwartier voetballen op achterstand komt, maken de Benthuizenaren in de slotfase 1-1. Daarna vallen ook nog de 1-2 en 1-3. Wint BSC dinsdag zijn inhaalwedstrijd, wordt de achterstand op de koploper verkleind tot drie punten.

Scoreverloop: 1-0, 1-1 Thijs de Ruiter, 1-2 Lijon Korving, 1-3 Bas Splitthof.

Hoofdklasse A | Alphense Boys - Velsen: afgelast

Afgelast vanwege coronabesmettingen bij Velsen.

3e Klasse A | Voorschoten '97 - Alphen: afgelast

Afgelast vanwege coronabesmettingen bij Voorschoten '97.