Hoofdklasse A | DHSC - ARC: 1-0

Eén punt of zelfs meer heeft er eigenlijk nooit ingezeten voor ARC. DHSC toont meer strijd en wil om te winnen dan de Racing doet. Een toevallige goal van de Utrechtenaren bezorgt ARC - na zeven zeges op rij - de eerste nederlaag sinds de winterstop.

Scoreverloop: 1-0.

YouTube Video
Samenvatting DHSC - ARC (Hoofdklasse A)
Mark Evers na DHSC - ARC (1-0)
Derek Prins na DHSC - ARC (1-0)

3e Klasse A | Aarlanderveen - TAVV: 1-1

Aarlanderveen incasseert in de streekderby tegen TAVV de gelijkmaker in blessuretijd. Toch kijken de Veners, ondanks de teleurstelling, goed terug op de wedstrijd. Dat heeft alles te maken met de zeperd tegen FC Oegstgeest van afgelopen dinsdag (5-1). Kampioen worden zit er dit seizoen niet in, alle zeilen moeten worden bijgezet om zich tijdens ‘de derde periode’ te plaatsen voor de nacompetitie.

Scoreverloop: 1-0 Thom Nouwens, 1-1.

Sander van Dijk na Aarlanderveen - TAVV (1-1)
Davey Grimmelius na Aarlanderveen - TAVV (1-1)

3e Klasse A | Alphia - Reeuwijk: 2-2

1-0 voor Alphia staat het als Donovan Olivieira rood krijgt na een uur voetballen. Een kwartier voor tijd wordt het 1-1, Alphia weet met tien man toch weer op voorsprong te komen maar moet een handvol minuten voor het laatste fluitsignaal de gelijkmaker incasseren. Alphia staat derde op de ranglijst met negen verliespunten minder dan de koploper.

Scoreverloop: 1-0 Jaouad el Yaacoubi, 1-1, 2-1 Daniël Buijnink, 2-2.

Marcel Vondeling na Alphia - Reeuwijk (2-2)
Jaouad el Yaacoubi na Alphia - Reeuwijk (2-2)

4e Klasse A | Koudekerk - Teylingen: afgelast

Wedstrijd is niet doorgegaan vanwege coronabesmettingen.

4e Klasse B | Bodegraven - Alphense Boys: 1-5

Alphense Boys heeft er vijftien wedstrijden op moeten wachten, maar de eerste overwinning van het seizoen is binnen. Een eclatante voorsprong bij rust wordt uitgebouwd tot 0-3, om vervolgens na de 1-3 nog tweemaal te scoren.

Scoreverloop: 0-1 Eelco van de Meer, 0-2 Robin van der Pijl, 0-3 Wessel de Kler, 1-3, 1-4 Eelco van de Meer, 1-5 Eelco van de Meer.

Ronald Martin na Bodegraven - Alphense Boys (1-5)

4e Klasse B | SCH '44 - Zwammerdam: 0-0

Op slag van rust krijgt Justin Bons (Zwammerdam) rood. Met tien man houden de Dammenaren stand tegen de op voorhand grote titelfavoriet die het dit seizoen nog niet - echt - waarmaakt. In de 80ste minuut krijgt Koen Woudenberg zelfs de grootste kans op het openingsdoelpunt, maar de rechtsbuiten van Zwammerdam raakt de paal.

Scoreverloop: -

Jack Harmsen na SCH '44 - Zwammerdam (0-0)
Lars Kremer na SCH '44 - Zwammerdam (0-0)

4e Klasse C | WDS - Floreant: 1-2

In blessuretijd bezorgt Tristan van Eeden Floreant de overwinning door de 1-2 binnen te schieten. En dat terwijl Floreant bij rust met 1-0 achter staat. In de stand om de tweede periodetitel moeten de Boskopers hopen op vier verliespunten voor Bergambacht in de laatste twee duels.

Scoreverloop: 1-0, 1-1 Jeffrey Hilgeman, 1-2 Tristan van Eeden.

4e Klasse C | Hazerswoudse Boys - Moerkapelle: 2-0

Leo de Ruiter scoort in de eerste helft, Ivo Vogelaar in de tweede helft. Hazerswoudse Boys blijft in de race om de tweede periodetitel, maar moet dan wel de komende drie wedstrijden, in elf dagen tijd, winnen en hopen op een misstap van Bergambacht.

Scoreverloop: 1-0 Leo de Ruiter, 2-0 Ivo Vogelaar.

Wilco Wapenaar na Hazerswoudse Boys - Moerkapelle (2-0)
Patrick van der Reest na Hazerswoudse Boys - Moerkapelle (2-0)

4e Klasse D | BSC '68 - SDV: afgelast

Hoofdklasse A | TAC '90 - Alphense Boys: 2-3

Na de midweekse winst op Velsen (3-2) heeft Alphense Boys zondag met dezelfde cijfers gewonnen bij TAC ‘90. ’Ons voetbalspel was goed', prijst trainer Remco Tuinenburg zijn ploeg. ‘Maar we geven nog wel te veel kansen weg’, verklaart hij de tegentreffers. Bij een 2-3 stand mist Ilias Latif een strafschop, een misser - inclusief rebound - die niet duur is omdat Alphense Boys de zege niet uit handen geeft.

Scoreverloop: 1-0, 1-1 Ilias Latif, 1-2 Khalid Kada, 1-3 Stef van den Berg, 2-3.

Remco Tuinenburg na TAC '90 - Alphense Boys (2-3)
Stef van den Berg na TAC '90 - Alphense Boys (2-3)

3e Klasse A | Kethel Spaland - Alphen: 7-0

Voor de vierde keer deze competitie verliest Alphen een wedstrijd waarin het vijf tegendoelpunten of meer om de oren krijgt. Na een 3-0-rustandstand loopt Kethel Spaland uit tot 7-0, onder meer door drie treffers in de slotfase.

Scorerverloop: 1-0, 2-0, 3-0, 4-0, 5-0, 6-0, 7-0.