3e Klasse A | FC VVC - Alphia: 0-2

Lang staat het 0-0, totdat Marwan Fennich een kwartier voor tijd de bevrijdende 0-1 op het scorebord schiet vanaf de strafschopstip. In blessuretijd wordt het 0-2. Alphia staat nu stevig op de derde plek, drie punten los van nummer vier Aarlanderveen.

Scoreverloop: 0-1 Marwan Fennich, 0-2 Nick Klerks.

4e Klasse C | Haastrecht - Hazerswoudse Boys: 1-0

Hazerswoudse Boys kan de periodetitel uit zijn hoofd zetten. Alleen een zege op koploper Haastrecht zou de roodzwarten in het spoor van tweede periodetitel-lijstaanvoerder Bergambacht houden. En ook het kampioenschap wordt na dinsdagavond een lastig verhaal. Haastrecht is de nummer één van de algemene ranglijst, Hazerswoudse Boys staat vierde. Het verschil is acht punten.

Scoreverloop: 1-0.

4e Klasse D | BSC '68 - Swift Boys: 8-0

Acht doelpunten heeft BSC '68 gemaakt tegen Swift Boys. Onder anderen Lody Dijkhuizen vindt het net. Het is zijn eerste doelpunt in drie jaar tijd. De Benthuizenaren zijn al zeker van nacompetitievoetbal, maar maken nog aanspraak op het kampioenschap. Virtueel is de achterstand op de koploper drie punten.

Scoreverloop: 1-0 Lody Dijkhuizen, 2-0 Jelle Verhoeff, 3-0 Lody Dijkhuizen, 4-0 Jelle Verhoeff, 5-0 eigen doelpunt, 6-0 Jelle, 7-0 Guido de Peinder, 8-0 Guido de Peinder.

Korfbal | Nieuwerkerk - Tempo: 20-20

Tempo heeft een grote kans laten liggen om zich na de heenwedstrijd in de kruisfinales al nagenoeg zeker te stellen van een plek in de eindstrijd. Tegen Nieuwerkerk leiden de Alphenaren met 11-16 halverwege, om na de tweede helft met een 20-20 gelijkspel van het veld te stappen. Zaterdag is de return: de winnaar plaatst zich voor de finale en gaat op voor één plek in de nieuwe promotieklasse van volgend seizoen.

Doelpuntenmakers Tempo: niet bekend.