3e Klasse A | Alphia - TAVV: 0-0

Geen doelpunten bij de rechtstreekse confrontatie tussen de nummers twee en drie van de ranglijst. Op basis van de eerste helft verdient Alphia de zege, na rust krijgt ook TAVV goede kansen. Omdat koploper FC Oudewater ook gelijkspeelt, blijft het verschil tussen Oudewater en Alphia twee punten. Er zijn nog vier wedstrijden te spelen.

Scoreverloop: -

YouTube Video
Samenvatting Alphia - TAVV (dinsdag 10 mei)
Marcel Vondeling na Alphia - TAVV (0-0)
Marwan Fennich na Alphia - TAVV (0-0)

3e Klasse A | Gouda - Aarlanderveen: 0-4

Door de winst op Gouda en het verlies van Reeuwijk is Aarlanderveen weer op gelijke hoogte gekomen met de grootste concurrent voor nacompetitievoetbal. Het doelsaldoverschil is flink in het nadeel van de Veners, dus Aarlanderveen moet in de laatste vier speelronden nog één punt zien uit te lopen op Reeuwijk.

Scoreverloop: 0-1 Thom Nouwens, 0-2 Moussa Kalisse, 0-3 Moussa Kalisse, 0-4 Killian Bouwhuis.

4e Klasse A | Koudekerk - MMO: 3-0

Koudekerk en Teylingen maken allebei geen fout op deze midweekse speelavond. Dat betekent dat Koudekerk, als nummer twee van de ranglijst, vijf punten achter de koploper blijft staan en moet hopen dat Teylingen op de laatste vier wedstrijddagen tenminste één keer verliest en één keer gelijkspeelt om in puntenaantal gelijk te komen.

Scoreverloop: 1-0 Ruben van den Berg, 2-0 Mike van Velzen, 3-0 Mike van Velzen.

4e Klasse A | Bernardus - LSVV '70: 1-3

Een duur verlies van Bernardus op concurrent LSVV '70. Het maakt de wedstrijd van komende zaterdag tegen een andere rivaal, Woubrugge, extra belangrijk. De nummers elf tot en met dertien degraderen en Bernardus zakt door het verlies naar plek elf. Daarentegen is plek acht, waar LSVV nu staat, slechts één punt verwijderd. Woubrugge is de nummer negen van de ranglijst.

Scoreverloop: 0-1, 1-1 Koen Schellingerhout, 1-2, 1-3.

4e Klasse B | Zwammerdam - Nicolaas Boys: 1-1

Een gelijkspel voor Zwammerdam in de titelstrijd. De achterstand op koploper Woerden, dat wel wint, is gegroeid tot vier punten. Dat betekent dat winst van Damme op Woerden op de voorlaatste speeldag onvoldoende is voor het kampioenschap. Woerden moet daarnaast nog minimaal één keer punten verspelen.

Scoreverloop: 1-0 Ruben de Bruin, 1-1.

Jack Harmsen na Zwammerdam - Nicolaas Boys (1-1)
Gerald van Asselt na Zwammerdam - Nicolaas Boys (1-1)

4e Klasse B | VEP - Alphense Boys: 2-0

Een prima wedstrijd van Alphense Boys, dat afgelopen weekend officieel is gedegradeerd naar de nieuw op te zetten vijfde klasse. Bij rust staat het 1-0, na negentig minuten 2-0. En dat tegen een subtopper van de afdeling.

Scoreverloop: 1-0, 2-0.

4e Klasse C | Hazerswoudse Boys - Stolwijk: 1-1

Voor de tweede wedstrijd op rij speelt Hazerswoudse Boys gelijk en ziet al met al de voorsprong op de nummer vijf van de ranglijst slinken. Met nog vier wedstrijden te gaan moeten de witzwarten een marge van vijf punten met succes zien te verdedigen.

Scoreverloop: 1-0 Tyler van Buuren, 1-1.

4e Klasse C | SPV '81 - Floreant: 1-1

Ook Floreant speelt gelijk. En dat na de fraaie zege op Bergambacht van afgelopen zaterdag. De nacompetitie mag de nummer drie van de ranglijst niet meer ontgaan, al hebben de Boskopers nog wel wat puntjes nodig. Zeven punten is de voorsprong op GSV, de nummer vijf.

Scoreverloop: 1-0, 1-1 Bruce Tol.

4e Klasse D | BSC '68 - NOCKralingen: 6-1

Vrijuit speelt BSC '68 dat zich richt op de nacompetitie. De eerste helft is goed en de Benthuizenaren nemen een overtuigende 5-0 voorsprong, onder meer dankzij een loepzuivere hattrick van Guido de Peinder.

Scoreverloop: 1-0 Falco Henzen, 2-0 Rowin Bouwmeester, 3-0 Guido de Peinder, 4-0 Guido De Peinder, 5-0 Guido de Peinder, 5-1, 6-1 Cedric Krullaars.

3e Klasse A | Alphen - Stompwijk '92: 1-2

Nadat Alphen terugkomt van een achterstand, gaat het vol voor de winst. Met als resultaat dat Stompwijk de 1-2 binnenschiet en Alphen met lege handen achterblijft.

Scoreverloop: 0-1, 1-1 Gianni Leonacia, 1-2.