Nacompetitie | ARC - Volendam: 0-1

Twee ploegen die erg aan elkaar gewaagd zijn. Toch is het ARC dat de iets betere van de twee is in het eerste uur van de wedstrijden. De kansen die de nummer vier uit de Hoofdklasse A krijgt, worden niet afgemaakt. Een kwartier voor tijd krijgt Joey Tol een rebound gelukkig voor zijn voeten en maakt hij er 0-1 van. Vijf minuten later voorkomt ARC-doelman Aäron Balk dat zijn ploeg met een 0-2 nederlaag, en dus achterstand voor de return, het veld afstapt.

Scoreverloop: 0-1.

YouTube Video
Samenvatting ARC - Volendam (dinsdag 14 juni)
Mark Evers na ARC - Volendam (0-1)
Derek Prins na ARC - Volendam (0-1)
Johan Steur na ARC - Volendam (0-1)

Nacompetitie | SCH '44 - BSC '68: 1-2

Na de stunt van afgelopen zaterdag tegen Teylingen in de kwartfinales, de nummer twee van de 4e Klasse A, heeft BSC ‘68 dinsdagavond in de halve finales gewonnen van SCH ’44. In Harmelen komen de Benthuizenaren tot tweemaal toe op voorsprong tegen de nacompetitiefavoriet. Die 1-2 komt SCH '44 niet meer te boven, ondanks dat BSC na een rode kaart een groot deel van de tweede helft met tien man speelt.

Scoreverloop: 0-1 Joep van Straalen, 1-1, 1-2 Joep van Straalen.

Marco Lange na SCH '44 - BSC '68 (1-2)
Falco Henzen na SCH '44 - BSC '68 (1-2)