Vierde divisie A | SC Feyenoord - ARC: 2-2

Twee keer verloor ARC vorig seizoen van SC Feyenoord, deze keer speelde ARC gelijk. Twee fouten van SC Feyenoord strafte ARC genadeloos af en andersom deden de Rotterdammers hetzelfde. In de eerste helft was ARC de betere, na rust verloren de Alphenaren het overwicht. Feyenoord kreeg in het tweede bedrijf de meeste kansen, maar de grootste mogelijkheid op de 3-2 werd gemist door ARC'er Luca Tarani.

Scoreverloop: 0-1 Luuk Samsom, 1-1, 1-2 Arjan Ouwendijk, 2-2.

YouTube Video
Samenvatting SC Feyenoord - ARC (zaterdag 27 augustus)
Mark Evers na SC Feyenoord - ARC (2-2)
Mike van Vliet na SC Feyenoord - ARC (2-2)
Luca Tarani na SC Feyenoord - ARC (2-2)

Vierde divisie A | SJC - Alphense Boys: 4-1

Vijf kansen kreeg Alphense Boys om te scoren, maar daarvan ging er slechts één in. Dat was bij een 3-0 stand. In de eerste 35 minuten van de wedstrijd en in de tweede helft voetbalden de Alphenaren goed mee. Maar in een tijdsbestek van tien minuten gaf de ploeg van trainer Remco Tuinenburg het duel volledig uit handen met drie tegentreffers.

Scoreverloop: 1-0, 2-0, 3-0, 3-1 Milan Stiphout, 4-1.

Samenvatting SJC - Alphense Boys (zaterdag 27 augustus)
Remco Tuinenburg na SJC - Alphense Boys (4-1)
Jelle Hak na SJC - Alphense Boys (4-1)
Mike Bavelaar na SJC - Alphense Boys (4-1)

Oefenwedstrijd | Siveo '60 - BSC '68: 2-2

Doelpuntenmakers BSC '68: Guido de Peinder, Lody Dijkhuizen.

Abdullah Sari na Siveo '60 - BSC '68 (2-2)
Falco Henzen na Siveo '60 - BSC '68 (2-2)

Oefenwedstrijd | Koudekerk - Alphia: 4-1

Doelpuntenmakers Koudekerk: Sem van Aalst (2x), Yvar de Groot, Olaf Bakker. Doelpuntenmaker Alphia: Nick Klerks.

Oefenwedstrijd | Hazerswoudse Boys - Stolwijk: 1-4

Doelpuntenmaker Hazerswoudse Boys: Pim van Wieringen.

Oefenwedstrijd | Floreant - SJZ: 0-2