Vierde divisie A (za) | ARC - FC 's-Gravenzande: 4-1

Een subliem ARC zaterdagmiddag. Al had de thuisploeg ook zomaar met 0-1 achter kunnen staan. De kwaliteit op het middelveld gaf de doorslag met twee treffers van Pepijn Kooij en één van Arjan Ouwendijk, de assists van Luuk Samsom en Tjerk Ligtvoet die de 0-1 voorkwam met een verdedigende actie.

Scoreverloop: 1-0 Pepijn Kooij, 2-0 Arjan Ouwendijk, 2-1, 3-1 Yassin Kaabouni, 4-1 Pepijn Kooij.

YouTube Video
Samenvatting ARC - FC 's-Gravenzande (zaterdag 3 september)
Mark Evers na ARC - FC 's-Gravenzande (4-1)
Pepijn Kooij na ARC - FC 's-Gravenzande (4-1)
Luuk Samsom na ARC - FC 's-Gravenzande (4-1)

Vierde divisie A (zo) | Alphense Boys - Velsen: 4-3

Alphense Boys leek de zege uit handen te geven. Een kwartier voor tijd stond het 2-1, maar nog geen tien minuten later was het ineens 2-3. De thuisploeg toonde vechtlust, en scoorde in minuut 89 de 3-3 en in de eerste minuut van de blessuretijd werd het ook nog 4-3. De eerste punten van het seizoen zijn daarmee binnen.

Scoreverloop: 0-1, 1-1 Sami Haouam, 2-1 Frank van den Hoorn, 2-2, 2-3, 3-3 Sami Haouam, 4-3 Jonathan Platte.

Remco Tuinenburg na Alphense Boys - Velsen (4-3)
Sami Haouam na Alphense Boys - Velsen (4-3)
Jonathan Platte na Alphense Boys - Velsen (4-3)

Districtsbeker | Hazerswoudse Boys - ASW: 3-2

Doelpuntenmakers Hazerswoudse Boys: Justin Meijer (2x), Jari Meertens.

Samenvatting Hazerswoudse Boys - ASW (zaterdag 3 september)

Districtsbeker | Alphen - Zwarte Pijl: 0-4

Doelpuntenmakers Alphen: -

Rob de Lange na Alphen - Zwarte Pijl (0-4)
Zine-Eddine El Mariami na Alphen - Zwarte Pijl (0-4)

Districtsbeker | EMM '21 - Alphia: 4-1

Doelpuntenmaker Alphia: Marwan Fennich.

Districtsbeker | VVOR - Aarlanderveen: 2-3

Doelpuntenmakers Aarlanderveen: Moussa Kalisse (2x), Ramon Aronius.

Districtsbeker | Koudekerk - SVH: 5-1

Doelpuntenmakers Koudekerk: Sem van Aalst (2x), Olaf Bakker, Delano Kastelijn, Dylan de Wit.

Districtsbeker | BSC '68 - Groeneweg: 5-1

Doelpuntenmakers BSC '68: Xandros van der Boom, Jelle Verhoeff, Lucas Plag, Joep van Straalen, Lody Dijkhuizen.

Districtsbeker | Semper Altius - Zwammerdam: 1-2

Doelpuntenmakers Zwammerdam: Koen Woudenberg, Gerald van Asselt.

Districtsbeker | Floreant - Sportief: 2-2

Doelpuntenmakers Floreant: Bart Houdijk, Chandeux van Herk.

Districtsbeker | Rohda '76 - Bernardus: 8-0