3e Klasse A | FC Oegstgeest - Alphen: 3-3

Alphen was heel dicht bij de eerste zege van het seizoen. Vijf minuten voor tijd stond het namelijk nog 1-3. Oegstgeest kwam echter terug tot 3-3. Desondanks zijn maar weinig mensen ontevreden met het gelijkspel. Het is het eerste punt voor Alphen dit seizoen.

Scoreverloop: 1-0, 1-1 Fabian Verberg, 1-2 Fabian Verberg, 1-3 Fabian Verberg, 2-3, 3-3.

YouTube Video
Samenvatting FC Oegstgeest - Alphen (zaterdag 22 oktober)
Albert Bos na FC Oegstgeest - Alphen (3-3)
Mo Yagoubi na FC Oegstgeest - Alphen (3-3)

Districtsbeker | ARC - Wippolder: 3-3

Slechts een enkele vaste basisspelers stond tussen de lijnen bij ARC. Automatismen ontbraken, maar bovenal werd onvoldoende inzet getoond volgens trainer Mark Evers. ‘Als onze spelers 80 procent hadden gegeven, hadden we over Wippolder heen gewalst’, meent hij. In de laatste vijf minuten kwam de Racing terug van 1-3 tot 3-3. Na strafschoppen verloor ARC.

Scoreverloop: 0-1, 1-1 Boyd Baatje, 1-2, 1-3, 2-3 Thijs Spanjer, 3-3 Thijs Spanjer.

Mark Evers na ARC - Wippolder (3-3)
Thijs Spanjer na ARC - Wippolder (3-3)

Districtsbeker | Alphense Boys - Jodan Boys: 2-2

Net als zowel ARC als Wippolders belangrijke spelers van het veld hielden in hun bekerwedstrijden, deden Alphense Boys en Jodan Boys dat ook. Ook dit duel eindigde na negentig minuten in een gelijkspel, dus ook hier moesten strafschoppen de beslissing brengen. Stefan den Horder van Jodan Boys miste als enige een penalty omdat Wouter van Valen wist in welke hoek zijn oud-ploeggenoot van ARC vaak penalty's schiet.

Scoreverloop: 0-1, 1-1 Bas Siebert, 1-2, 2-2 Stojan Cekic.

Samenvatting Alphense Boys - Jodan Boys (zaterdag 22 oktober)
Remco Tuinenburg na Alphense Boys - Jodan Boys (2-2)
Wouter van Valen na Alphense Boys - Jodan Boys (2-2)

Districtsbeker | Meerburg - BSC '68: 3-0

Meerburg - BSC ‘68 was dit weekend voor de districtsbeker, volgende week treffen beide ploegen elkaar wederom in Zoeterwoude-Rijndijk voor de competitie. Bij BSC ’68 zeiden ze eerlijk: wij winnen liever volgende week. Dat was op het veld ook te zien. Basisspelers ontbraken en de invallers waren niet bij machte om het hun medetitelkandidaat in de 4e Klasse A lastig te maken.

Scoreverloop: 1-0, 2-0, 3-0.

Abdullah Sari na Meerburg - BSC '68 (3-0)
Joep van Straalen na Meerburg - BSC '68 (3-0)

Districtsbeker | NSVV - Zwammerdam: 4-1

In Numansdorp nam Zwammerdam halverwege de eerste helft de leiding. Tegen de tweedeklasser hield Damme een uur stand. Maar in minuut 59, 73, 89 en 90 scoorde NSVV.

Scoreverloop: 0-1 Jordi de Groot, 1-1, 2-1, 3-1, 4-1.