Vierde divisie A | Kloetinge - ARC: 3-2

‘Zuur dat we nu op zeven punten van de koploper staan’, besloot Mark Evers zijn nabeschouwing. ARC had het overwicht tegen Kloetinge, maar kwam met 1-0 achter. Na rust verloor de Racing de grip en werd Kloetinge beter met de 2-0 en 3-0 tot gevolg. Toch bleef ARC doorgaan met de 3-1 en 3-2 in blessuretijd en ben je geneigd te zeggen dat als het duel nog vijf minuten langer had geduurd, dat het ook 3-3 was geworden.

Scoreverloop: 1-0, 2-0, 3-0, 3-1 Boyd Baatje, 3-2 Neal Arnoldus.

Mark Evers na Kloetinge - ARC (3-2)

2e Klasse D | Alphia - RCL: 1-0

Dankzij een doelpunt van Remco Zuijdervliet in de eerste helft, wint Alphia van RCL. De koppositie hebben de Alphianen er niet mee terug, maar Marcel Vondeling en zijn mannen staan nog wel tweede vlak achter lijstaanvoerder ESTO.

Scoreverloop: 1-0 Remco Zuijdervliet.

YouTube Video
Marcel Vondeling na Alphia - RCL (1-0)

3e Klasse A | Aarlanderveen - FC Oegstgeest: 1-1

Een puntje voor Aarlanderveen, dat daardoor de eerste plek op de ranglijst moet laten aan het wél winnende Lugdunum. Killian Bouwhuis scoorde in de eerste helft, Oegstgeest in het tweede bedrijf.

Scoreverloop: 1-0 Killian Bouwhuis, 1-1.

3e Klasse A | Nieuwkoop - Alphen: 6-0

1-0 na een kwartier, 2-0 na een klein uur voetballen en vervolgens vielen zowel de 3-0 als 4-0, maar ook de 5-0 en 6-0, binnen twee minuten tijd.

Scoreverloop: 1-0, 2-0, 3-0, 4-0, 5-0, 6-0.

Albert Bos na Nieuwkoop - Alphen (6-0)

3e Klasse A | Lugdunum - Koudekerk: 2-1

Lugdunum heeft de bovenste plek overgenomen van Aarlanderveen. Na de vroege 1-0 voorsprong kwam Koudekerk langszij. Na rust scoorde Lugdunum 2-1.

Scoreverloop: 1-0, 1-1 Mike van Velzen, 2-1.

Jarno Verweij na Lugdunum - Koudekerk (2-1)
Sander Schmand na Lugdunum - Koudekerk (2-1)

4e Klasse A | BSC '68 - Warmunda: 2-1

Een verdiende zege van BSC '68, al maakte het onvoldoende kansen af. Lijon Korving scoorde na rust, maar vlak voor tijd werd het 1-1. Eén minuut voor tijd redde Korving de koploper met het winnende doelpunt.

Scoreverloop: 1-0 Lijon Korving, 1-1, 2-1 Lijon Korving.

4e Klasse A | Meerburg - Hazerswoudse Boys: 1-1

Sylvester Blonk heeft Hazerswoudse Boys aan een gelijkspel geholpen tegen Meerburg. Plek negen op de ranglijst is voor de Hazerswoudenaren, maar de achterstand op de nummer drie is slechts zeven punten.

Scoreverloop: 1-0, 1-1 Sylvester Blonk.

Wilco Wapenaar na Meerburg - Hazerswoudse Boys (1-1)

4e Klasse B | Zwammerdam - Gouda: 2-0

Een strafschop en een doelpunt in blessuretijd hebben Zwammerdam de overwinning opgeleverd. Als periodekampioen staat Damme tweede, één punt achter SCH '44. Vlak voor het verstrijken van de officiële speeltijd werd het duel tijdelijk gestaakt na een opstoot op het veld.

Scoreverloop: 1-0 Koen Woudenberg, 2-0 Jim van Vliet.

4e Klasse D | Floreant - De Zwervers: 1-3

Floreant stond met 1-0 voor tegen De Zwervers maar heeft toch verloren. Daarom moeten de Boskopers nog altijd genoegen nemen met een plek in de middenmoot.

Scoreverloop: 1-0 Dave Maljaars, 1-1, 1-2, 1-3.

5e Klasse A | Zwanenburg - Bernardus: 4-3

Na vijf nederlagen op rij leek Bernardus eindelijk weer eens te winnen. Maar in blessuretijd scoorde Zwanenburg zowel 3-3 als 4-3.

Scoreverloop: 0-1 Bryan Straathof, 1-1, 1-2 Tim Schalken, 2-2, 2-3 Bryan Straathof, 3-3, 4-3.

Ron Paling na Zwanenburg - Bernardus (4-3)

Vierde divisie A | De Zouaven - Alphense Boys: 1-3

Na één minuut stond Alphense Boys al op voorsprong. Op slag van rust werd het 1-1 en in de fase daarna kreeg De Zouaven een aantal mogelijkheden. De Alphenaren hielden stand en scoorden in het slotkwartier twee keer via Stojan Cekic.

Scoreverloop: 0-1 Bas Siebert, 1-1, 1-2 Stojan Cekic, 1-3 Stojan Cekic.

Remco Tuinenburg na De Zouaven - Alphense Boys (1-3)
Cem Sahin na De Zouaven - Alphense Boys (1-3)