Vierde divisie A | ARC - SC Feyenoord: 4-2

Opnieuw wordt een wedstrijd van ARC in blessuretijd beslist. En niet voor het eerst in het voordeel van de Racing. In de 88ste minuut lijkt de ploeg van trainer Mark Evers nog puntenverlies op te lopen, maar in de extra speeltijd valt zowel de 3-2 als 4-2. Met twaalf punten uit zes wedstrijden is ARC nog in de race voor de tweede periodetitel.

Scoreverloop: 1-0 Pepijn Kooij, 1-1, 2-1 Boyd Baatje, 2-2, 3-2 Neal Arnoldus, 4-2 Luca Tarani.

YouTube Video
Samenvatting ARC - SC Feyenoord (zaterdag 21 januari)
Mark Evers na ARC - SC Feyenoord (4-2)
Boyd Baatje na ARC - SC Feyenoord (4-2)

2e Klasse D | ESTO - Alphia: 1-1

De topper tussen de nummers één en twee van de ranglijst is in 1-1 geëindigd. Vlak voor tijd maakt Alphia via Aatif El Bouny de gelijkmaker. In de eerste helft scoort oud-ARC'er Coen de Groot 1-0. In de slotminuten ziet Alphia Donovan Olivieira met rood vertrekken.

Scoreverloop: 1-0, 1-1 Aatif El Bouny.

Marcel Vondeling na ESTO - Alphia (1-1)
Aatif El Bouny na ESTO - Alphia (1-1)

3e Klasse A | Stompwijk '92 - Aarlanderveen: 1-7

Een eenvoudige middag voor Aarlanderveen. 0-3 staat het in de loop van de eerste helft. Nadat Stompwijk wat terugdoet, lopen de Veners in het tweede bedrijf uit tot 1-7. Omdat koploper DWO ook wint, blijft de achterstand op de lijstaanvoerder één punt.

Scoreverloop: 0-1 Moussa Kalisse, 0-2 Moussa Kalisse, 0-3 Sallem Chemlali, 1-3, 1-4 Moussa Kalisse, 1-5 Moussa Kalisse, 1-6 Paolo van der Straaten, 1-7 Lars Overbeek.

3e Klasse A | Alphen - Van Nispen: 2-2

Bij zijn competitiedebuut als hoofdtrainer van Alphen heeft Chris Snatersen met 2-2 gelijkgespeeld. Van 0-1 naar 2-1 en 2-2 na negentig minuten. Overigens wel zonder doelman Rick de Vries, die een halfuur voor tijd geblesseerd uitvalt.

Scoreverloop: 0-1, 1-1 Mounir El Bouny, 2-1 Nordin Bardan, 2-2.

3e Klasse A | Koudekerk - SCW: 3-1

Koudekerk heeft SCW aan de zegekar gebonden. Een vroege 1-0, gevolgd door de 1-1 vlak na rust. Na een halfuur voetballen wordt het 2-1 en in de slotfase 3-1.

Scoreverloop: 1-0 Ricardo van Rijswijk, 1-1, 2-1 Olaf Bakker, 3-1 Olaf Bakker.

4e Klasse A | Teylingen - BSC '68: 0-0

BSC ‘68 is de koppositie kwijtgeraakt aan Zevenhoven. Op doelsaldo dan. In Sassenheim komt BSC ’68 niet verder dan 0-0, terwijl Zevenhoven met 5-2 wint van Woubrugge. Over twee weken spelen beide teams tegen elkaar. Eerst nemen de Benthuizenaren het volgende week nog op tegen nummer vier NSV '46.

Scoreverloop: -

4e Klasse A | Hazerswoudse Boys - SJC: afgelast

Voetbalwedstrijd wordt medio februari ingehaald.

4e Klasse B | VEP - Zwammerdam: 1-2

In de laatste tien minuten heeft Zwammerdam een 1-0 achterstand omgebogen in een 2-1 overwinning. Morrits van Vliet en Justin Bons maken de doelpunten. Damme neemt de koppositie weer over van SCH '44, al komt dat wel omdat de wedstrijd van de ploeg uit Harmelen van dit weekend is afgelast.

Scoreverloop: 1-0, 1-1 Morris van Vliet, 1-2 Justin Bons.

Erwin van der Zee na VEP - Zwammerdam (1-2)
Koen Woudenberg na VEP - Zwammerdam (1-2)

4e Klasse D | Groeneweg - Floreant: 3-1

Een zure nederlaag voor Floreant, dat op 0-1 komt via een strafschop. Na de 1-1 missen de Boskopers een penalty. Een foutje van de keeper leidt de 2-1 in en in de laatste seconde van de blessuretijd valt de 3-1.

Scoreverloop: 0-1 Thijs van der Loo, 1-1, 2-1, 3-1.

5e Klasse A | Utrecht United - Bernardus: afgelast

Vierde divisie A | Alphense Boys - SJC: 3-3

Een vrije trap, recht voor het doel in de 93ste minuut, heeft Alphense Boys de zege gekost. De bal wordt van twintig meter afstand in het doel getrapt. Achter Daniël Furtak, die de voorkeur onder de lat krijgt boven Jochem Lensen. Alphense Boys en SJC hebben allebei de kansen gehad om vaker dan drie keer te scoren.

Scoreverloop: 0-1, 1-1 Bas Siebert, 2-1 Sami Haouam, 3-1 Bas Siebert, 3-2, 3-3.

Samenvatting Alphense Boys - SJC (zondag 22 januari)
Remco Tuinenburg na Alphense Boys - SJC (3-3)
Bas Siebert na Alphense Boys - SJC (3-3)