Vierde Divisie A | FC 's-Gravenzande - ARC: 3-0

In de eerste helft maakt ARC de kansen niet af die het krijgt. Op slag van rust maakt FC 's-Gravenzande uit een van richting veranderde vrije trap 1-0. Na rust geeft de Racing niet thuis en scoren de Westlanders twee keer. Met nog drie wedstrijden te spelen in de tweede periode staat ARC weliswaar achtste op de ranglijst in dit tussenklassement, maar met slechts vier punten minder dan de lijstaanvoerder. Helemaal kansloos is ARC nog niet, als het vanaf nu drie keer op rij wint.

Scoreverloop: 1-0, 2-0, 3-0.

YouTube Video
Mark Evers na FC 's-Gravenzande - ARC (3-0)
Neal Arnoldus na FC 's-Gravenzande - ARC (3-0)

2e Klasse D | Alphia - EMM '21: 0-1

Van subtopper EMM ‘21 heeft Alphia op eigen veld verloren (0-1). Het enige doelpunt van de wedstrijd wordt tien minuten voor rust gemaakt. Doordat koploper ESTO ook verliest, blijft Alphia met één punt achterstand op plek twee staan. Het verschil tussen de nummers één en vijf van de ranglijst is geslonken tot op één punt.

Scoreverloop: 0-1.

Marcel Vondeling na Alphia - EMM '21 (0-1)

3e Klasse A | Aarlanderveen - Alphen: 4-1

Een klinkende zege van Aarlanderveen op Alphen: 4-1, na een 3-0 ruststand. In ieder geval voorlopig neemt Aarlanderveen, weliswaar met een minder doelsaldo dan lijstaanvoerder Nieuwkoop, de koppositie over met een gelijk puntenaantal. De wedstrijd van DWO is namelijk bij rust gestaakt vanwege een blessure van de scheidsrechter.

Scoreverloop: 1-0 Moussa Kalisse, 2-0 Killian Bouwhuis, 3-0 Valentijn Oudijk, 4-0 Killian Bouwhuis, 4-1 Dylan Zaal.

Samenvatting Aarlanderveen - Alphen (zaterdag 28 januari)
Sander van Dijk na Aarlanderveen - Alphen (4-1)
Chris Snatersen na Aarlanderveen - Alphen (4-1)

3e Klasse A | Nieuwkoop - Koudekerk: 3-1

Koudekerk heeft - nu dus de nieuwe koploper - Nieuwkoop geen pootje kunnen lichten. Al staan de withemden wel met 1-0 voor na een handvol minuten voetballen. Maar in de eerste helft komt Nieuwkoop langszij en in tweede deel van de tweede helft scoort de thuisploeg nog twee keer.

Scoreverloop: 0-1 Yvar de Groot, 1-1, 2-1, 3-1.

Jarno Verweij na Nieuwkoop - Koudekerk (3-1)

4e Klasse A | BSC '68 - NSV '46: 2-0

BSC ‘68 is klaar voor de topper van volgende week tegen Zevenhoven. Dan treffen allebei de koplopers elkaar. De Benthuizenaren hebben zaterdag NSV ’46, de nummer vier van de ranglijst en mede-titelkandidaat, aan de zegekar gebonden.

Scoreverloop: 1-0 Falco Henzen, 2-0 Stijn van Leeuwen.

Samenvatting BSC '68 - NSV '46 (zaterdag 28 januari)
Abdullah Sari na BSC '68 - NSV '46 (2-0)
Timo Stolk na BSC '68 - NSV '46 (2-0)

4e Klasse A | Nicolaas Boys - Hazerswoudse Boys: 3-1

Naast BSC ‘68, Zevenhoven en NSV ’46 is Nicolaas Boys de vierde titelkandidaat in deze afdeling. Hazerswoudse Boys is er niet in geslaagd om de Nieuwveners punten af te snoepen. Inmiddels zijn de zwart-witten gezakt naar de tweede plek van onderen en moet gestreden gaan worden tegen degradatie naar de vijfde klasse.

Scoreverloop: 1-0, 1-1 Sam Timmermans, 2-1, 3-1.

4e Klasse B | Zwammerdam - Stolwijk: 1-0

Een strafschop vijf minuten voor tijd heeft Zwammerdam de overwinning bezorgd. En niet voor het eerst wint Damme dit seizoen in de slotfase. Omdat SCH '44 verliest, staat Zwammerdam als koploper nu vijf punten los van de nummer twee van de ranglijst. Al heeft SCH wel nog een wedstrijd in te halen.

Scoreverloop: 1-0 Koen Woudenberg.

4e Klasse D | Floreant - Bolnes: 2-1

Na drie keer op rij verloren te hebben, heeft Floreant nu weer een keer gewonnen. Dankzij een doelpunt diep in blessuretijd. Het brengt de Boskopers naar de zesde plek op de ranglijst. Gezien de achterstand op de top, kan alleen een goede serie wedstrijden - waardoor Floreant de derde en laatste periodetitel wint - de Boskopers helpen aan een nacompetitieticket.

Scoreverloop: 1-0 Dave Maljaars, 1-1, 2-1 Bruce Tol.

Dennis van den Ing na Floreant - Bolnes (2-1)

5e Klasse A | Bernardus - MMO: 1-1

Een gelijkspel bij Bernardus - MMO. Daarmee is het eerste puntje voor de Hazerswoudenaren binnen van dit kalenderjaar. Vanwege de tegenvallende resultaten (Bernardus staat slechts tiende, red.) heeft het bestuur van Bernardus Patrick Kuipers als assistent-trainer toegevoegd aan de technische staf. Paling vertrekt aan het einde van dit seizoen als hoofdtrainer.

Scoreverloop: 0-1, 1-1 Koen Schellingerhout.

Patrick Kuipers na Bernardus - MMO (1-1)
Wesley Tol na Bernardus - MMO (1-1)

Vierde Divisie A | Velsen - Alphense Boys: 0-0

Een bevochten gelijkspel tegen Velsen voor Alphense Boys. De grootste kans van de wedstrijd is voor de Alphenaren, maar Sami Haouam ziet zijn inzet vlak voor tijd gekeerd worden door de keeper. Aan de andere kant pakt de doelman van Alphense Boys in de eerste vijf minuten twee ballen van Velsen.