Vierde divisie A | ARC - Spijkenisse: 3-1

Een doelpunt vlak voor rust, een treffer vlak na de thee en een goal in de slotfase van de wedstrijd. Voldoende om Spijkenisse te verslaan en de negende zege van het seizoen bij te schrijven. Vier punten bedraagt de achterstand van de Racing, met nog twee duels te spelen, op de koppositie in de tweede periode.

Scoreverloop: 0-1, 1-1 Boyd Baatje, 2-1 Neal Arnoldus, 3-1 Matthijs de Oude.

YouTube Video
Samenvatting ARC - Spijkenisse (zaterdag 4 februari)
Mark Evers na ARC - Spijkenisse (3-1)
Derek Prins na ARC - Spijkenisse (3-1)

2e Klasse D | ASC - Alphia: 2-1

Het zit Alphia nog niet mee na de winterstop. Na een gelijkspel op de heropeningsdag, is dit weekend voor de tweede keer op rij Verloren. En deze keer tegen een ploeg die aan de onderkant van de zeer grote kop- en middengroep staat. Omdat alle bovenste teams punten verspelen in deze periode, is de achterstand van Alphia - ondanks zeven verliespunten in drie wedstrijden - op de nieuwe koploper FC Oudewater slechts twee punten.

Scoreverloop: 0-1 Ralph Zeilstra, 1-1, 2-1.

Marcel Vondeling na ASC - Alphia (2-1)

3e Klasse A | Koudekerk - Aarlanderveen: 4-1

Zes doelpunten in Aarlanderveen afgelopen september, nu vijf treffers in Koudekerk aan den Rijn. De confrontaties tussen beide clubs zijn goed voor ware doelpuntenfestijnen. Tegen Koudekerk komt Aarlanderveen vlak voor rust op voorsprong, maar moet nog voor de doelwisseling een tegengoal incasseren. Na rust scoort Koudekerk drie keer (2-1 in minuut 75, 3-1 en 4-1 in blessuretijd) en pakt daarmee even zoveel punten voor de ranglijst.

Scoreverloop: 0-1 Gino de Herdt (eigen doelpunt), 1-1 Sem van Aalst, 2-1 Olaf Bakker, 3-1 Mike van Velzen, 4-1 Merlijn van der Vos.

Samenvatting Koudekerk - Aarlanderveen (zaterdag 4 februari)
Sander van Dijk na Koudekerk - Aarlanderveen (4-1)
Jarno Verweij na Koudekerk - Aarlanderveen (4-1)

3e Klasse A | Alphen - VVSB: 0-5

Alphen is naar de voorlaatste plek op de ranglijst gezakt na de nederlaag tegen VVSB. Chris Snatersen, trainer van Alphen sinds de winterstop, wacht nog op zijn eerste overwinning. Tegen VVSB heeft het er niet ingezeten: 0-2 bij rust, 0-5 na negentig minuten.

Scoreverloop: 0-1, 0-2, 0-3, 0-4, 0-5.

4e Klasse A | Zevenhoven - BSC '68: 2-1

De slag om de koppositie is gewonnen door Zevenhoven. In een rechtstreeks gevecht tussen de beide eerste plek-houders gaat Zevenhoven er met de winst vandoor. Ondanks dat BSC '68 wel op voorsprong is gekomen. De Benthuizenaren staan nu - logischerwijs - drie punten achter op lijstaanvoerder Zevenhoven.

Scoreverloop: 0-1 Falco Henzen, 1-1, 2-1.

Abdullah Sari na Zevenhoven - BSC '68 (2-1)
Danny ter Hoeve na Zevenhoven - BSC '68 (2-1)

4e Klasse A | LSVV '70 - Hazerswoudse Boys: 3-0

Ook tegen LSVV '70 heeft Hazerswoudse Boys niet kunnen winnen. De zwart-witte brigade blijft op de twaalfde plek staan en weet dat het exact halverwege de competitie zal moeten gaan strijden tegen degradatie dit seizoen.

Scoreverloop: 1-0, 2-0, 3-0.

4e Klasse B | Siveo '60 - Zwammerdam: 3-1

Een uitglijder van Zwammerdam, dat de laatste twee wedstrijden in de slotminuten wist te winnen. De koploper heeft voor de tweede keer dit seizoen verloren. De voorsprong op nummer twee SCH '44, dat één wedstrijd in te halen heeft, is geslonken tot twee punten.

Scoreverloop: 1-0, 2-0, 3-0, 3-1 Lars Kremer.

4e Klasse D | Floreant - FC Zoetermeer: 2-1

Een prima zege van Floreant op het hoger geklasseerde FC Zoetermeer. Voor de tweede keer op rij winnen de Boskopers met 2-1 en melden zich daardoor in het linkerrijtje van de competitie.

Scoreverloop: 1-0 Bruce Tol, 2-0 Rens Blok, 2-1 eigen doelpunt.

Dennis van den Ing na Floreant - FC Zoetermeer (2-1)
Rens Blok na Floreant - FC Zoetermeer (2-1)

5e Klasse A | Vogelenzang - Bernardus: 2-2

Voor de tweede week op rij heeft Bernardus gelijkgespeeld. Tegen Vogelenzang komt Bernardus op voorsprong, krijgt vervolgens twee doelpunten om de oren, om een kwartier voor tijd de 2-2 eindstand op het scorebord te zetten.

Scoreverloop: 0-1 Roy van der Horst, 1-1, 2-1, 2-2 Max Rijnbeek.

Vierde divisie A | Alphense Boys - RKAVV: 2-0

Voor de derde week op rij ongeslagen, voor de tweede week op rij de nul achterin en voor het eerst dit kalenderjaar gewonnen. Bas Siebert halverwege de eerste helft en Sami Haouam halverwege de tweede helft zijn verantwoordelijk voor de doelpuntenproductie. Alphense Boys nestelt zich dankzij de winst op de titelkandidaat aan de bovenzijde van het rechterrijtje.

Scoreverloop: 1-0 Bas Siebert, 2-0 Sami Haouam.

Remco Tuinenburg na Alphense Boys - RKAVV (2-0)
Quinzairo Boasman na Alphense Boys - RKAVV (2-0)