Vierde divisie A | ARC - Jodan Boys: 1-1

Een puntje houdt ARC over aan de Groene Hart-derby tegen Jodan Boys. Een achterstand wordt door de Racing op slag van rust goedgemaakt. Na rust ziet ARC een bal van de doellijn van Jodan Boys gehaald worden en voorkomt de Goudse keeper in blessuretijd dat ARC de 2-1 binnenkopt. Op plek zes staat ARC na twintig van de dertig wedstrijden, vijf punten achter de nummer twee van de ranglijst.

Scoreverloop: 0-1, 1-1 Timo de Graaf.

YouTube Video
Samenvatting ARC - Jodan Boys (zaterdag 25 februari)
Mark Evers na ARC - Jodan Boys (1-1)
Timo de Graaf na ARC - Jodan Boys (1-1)

Vierde divisie A | Alphense Boys - Be Quick 1887: 0-0

Voor de derde keer in vijf wedstrijden houdt Alphense Boys de nul achterin. Het levert de Alphenaren een punt op voor de ranglijst. Op twee derde van de competitie staat Alphense Boys elfde. Tegen Be Quick 1887 krijgt Sami Haouam namens Alphense Boys de grootste kansen van de wedstrijd, al ziet Lars Verzaal ook een bal van de doellijn gehaald worden. Met name in de slotfase is de ploeg uit Groningen gevaarlijk, maar houden de rood-witten stand.