3e Klasse A | Aarlanderveen - Nieuwkoop: 2-2

‘De teleurstelling is groot', bekent Aarlanderveen-trainer Sander van Dijk na afloop. Ook al is een gelijkspel terecht, dat de 2-2 pas in blessuretijd valt is een domper voor de Veners. Het is het verschil tussen óf met vijf punten voorsprong de laatste zes competitiewedstrijden ingaan, óf met twee punten voorsprong. ‘Het worden nog zes gekke speelrondes’, voorziet de oefenmeester.

Scoreverloop: 1-0 Killian Bouwhuis, 1-1, 2-1 Killian Bouwhuis, 2-2.

YouTube Video
Samenvatting Aarlanderveen - Nieuwkoop (zaterdag 8 april)
Sander van Dijk na Aarlanderveen - Nieuwkoop (2-2)
Thom Nouwens na Aarlanderveen - Nieuwkoop (2-2)
Boris van Es na Aarlanderveen - Nieuwkoop (2-2)
Hamza El Maraije na Aarlanderveen - Nieuwkoop (2-2)

4e Klasse A | Hazerswoudse Boys - NSV '46: 1-3

Een maand geleden wordt Hazerswoudse Boys - NSV '46 gestaakt bij een 1-0 ruststand, omdat de ingevallen scheidsrechter onbevoegd is. Het besluit van voetbalbond KNVB: overspelen en met 0-0 beginnen. Op paaszaterdag, als het duel wordt ingehaald, staat het na een halfuur al 0-3. Een totaal andere wedstrijd dus. Zes wedstrijden heeft Hazerswoudse Boys de tijd om negen punten goed te maken en directe degradatie te voorkomen.

Scoreverloop: 0-1, 0-2, 0-3, 1-3 Sam Timmermans.

Wilco Wapenaar na Hazerswoudse Boys - NSV '46 (1-3)
Jari Meertens na Hazerswoudse Boys - NSV '46 (1-3)

Halve finale districtsbeker (vrouwenvoetbal) | ARC - De Jonge Spartaan: 6-2

‘Wij zijn twee keer op achterstand gekomen en gingen met 2-2 de rust in. In de tweede helft scoorden wij vier keer’, zegt aanvoerder Shemaine Verkleij. En daarmee hebben de ARC-vrouwen zich geplaatst voor de bekerfinale. Na de poulefase overleefd te hebben, won ARC in de achtste finale van VEP, in de kwartfinale van Die Haghe en nu in de halve eindstrijd van De Jonge Spartaan. De finale is op Hemelvaartsdag tegen Xerxes/DZB.

Scoreverloop: 0-1, 1-1 Eveline Wels, 1-2, 2-2 Eveline Wels, 3-2 Kirsten Nijhof, 4-2 Julia Samsom, 5-2 Rianne Salm, 6-2 Kirsten Nijhof.

Shemaine Verkleij na ARC - De Jonge Spartaan (6-2)