Vierde Divisie A | Poortugaal - ARC: 2-2

In de eerste helft ver door de ondergrens heen gezakt en in de tweede helft fantastisch gevoetbald. Zo vat trainer Mark Evers de wedstrijd samen. ‘Wij worden door Poortugaal in de eerste helft in de wedstrijd gehouden, terwijl wij na de 2-2 nog hadden kunnen winnen.’ Grote complimenten zijn er met name voor de verrichte arbeid van Tjerk Ligtvoet, Matthijs de Oude en Boyd Baatje.

Scoreverloop: 1-0, 2-0, 2-1 Boyd Baatje, 2-2 Boyd Baatje.

Mark Evers na Poortugaal - ARC (2-2)
Tjerk Ligtvoet na Poortugaal - ARC (2-2)

Vierde Divisie A | Alphense Boys - Rohda Raalte: 4-4

Heer-en-meester in de eerste helft en met een 2-0 stand de rust ingaan. ‘In de rust was er te veel euforie. Ik heb gezegd dat de euforie eruit moet. Pak je rust en focus, je bent er nog niet. Onbewust geven wij na rust 98 procent in plaats van 100 procent’, aldus trainer Remco Tuinenburg. En het resultaat: Rohda scoort in vijf minuten tijd drie keer. Het wordt vervolgens 3-3; in blessuretijd 3-4, én 4-4, én bijna ook nog 5-4.

Scoreverloop: 1-0 Sami Haouam, 2-0 Sami Haouam, 2-1, 2-2, 2-3, 3-3 Thierry Anthony, 3-4, 4-4 Romeo Pieters.