Vierde divisie A | DHSC - ARC: 1-1

Een binnengeschoten strafschop tien minuten voor tijd door DHSC voorkomt dat ARC de derde overwinning van het seizoen heeft bijgeschreven. ‘0-0 is de enige uitslag die deze wedstrijd verdiende. Als je dan op voorsprong komt, mag je deze wedstrijd nooit meer verliezen’, vindt trainer Mark Evers. ‘Na de 0-1 hadden wij uit de counter 0-2 moeten maken en wij hadden een zuivere penalty moeten krijgen. Dan is het zuur als je ’m vlak voor tijd makkelijk gegeven tegenkrijgt.'

Scoreverloop: 0-1 Milan Kuyper, 1-1.

Mark Evers na DHSC - ARC (1-1)
Luuk Samson na DHSC - ARC (1-1)

Vierde divisie A | Alphense Boys - WVHEDW: 0-4

Voor de tweede thuiswedstrijd op rij heeft Alphense Boys in de verste verte niet laten zien wat het in huis heeft. Mede ingegeven door zeven afwezigen, waaronder de voltallige basisaanval en een deel van de voorwaartse breedte, laten de roodwitten niet het dominante (aanvallende) spel zien wat in de voorbereiding en het begin van de competitie wel op de mat is gelegd.

Scoreverloop: 0-1, 0-2, 0-3, 0-4.

YouTube Video
Samenvatting Alphense Boys - WVHEDW (zaterdag 7 oktober)
Remco Tuinenburg na Alphense Boys - WVHEDW (0-4)
Frank van den Hoorn na Alphense Boys - WVHEDW (0-4)

2e Klasse C | Alphia - DONK: 0-1

Een doelpunt in de eerste helft is Alphia fataal geworden. De thuisploeg heeft het overwicht ten opzichte van DONK, maar komt niet het strafschopgebied in van de ploeg uit Gouda en komt daardoor nauwelijks tot grote kansen.

Scoreverloop: 0-1.

Marcel Vondeling na Alphia - DONK (0-1)

3e Klasse A | Zwammerdam - Aarlanderveen: 1-1

Diep in blessuretijd heeft Aarlanderveen een gelijkspel uit het vuur gesleept. Na de 1-1 van Kilian Bouwhuis laat de scheidsrechter niet meer aftrappen. Jim van Vliet maakt in de eerste helft de 1-0. Daarna krijgt Damme mogelijkheden op de 2-0, onder meer één-op-één met de keeper, maar kan ook Aarlanderveen in een eerder stadium de gelijkmaker scoren.

Scoreverloop: 1-0 Jim van Vliet, 1-1 Kilian Bouwhuis.

Erwin van der Zee na Zwammerdam - Aarlanderveen (1-1)
Sander van Dijk na Zwammerdam - Aarlanderveen (1-1)

3e Klasse A | DoCoS - BSC '68: 2-3

‘In de laatste vijftien minuten hebben wij wat extra gas bijgezet. De spelers werden moe en hebben wij terecht nog de 2-3 gemaakt’, stemt trainer Abdullah Sari tevreden. Met negen punten uit drie wedstrijden kent BSC ‘68 als promovendus een droomstart van de competitie. ‘Je kunt ook anders beginnen.’

Scoreverloop: 1-0, 1-1 Lijon Korving, 1-2 Joep van Straalen, 2-2, 2-3 Guido de Peinder.

Abdullah Sari na DoCoS - BSC '68 (2-3)

3e Klasse A | RKDES - Koudekerk: 1-2

‘De eerste twee wedstrijden hebben wij niet gewonnen. Dat doet is met de ploeg. Vandaag hebben we een collectieve prestatie geleverd en gewonnen’, zegt trainer Jarno Verweij blij.

Scoreverloop: 0-1 Yvar de Groot, 0-2 Akke Pennin, 1-2.

Jarno Verweij na RKDES - Koudekerk (1-2)

4e Klasse A | Alphen - Woubrugge: 2-1

Voor de tweede week op rij wint Alphen. Na de 6-2 tegen MMO uit Hoogmade wordt nu gemeentegenoot Woubrugge verslagen. Opmerkelijk: Alphen-doelman Davey Visser pakt bij een 1-0 stand een strafschop.

Scoreverloop: 1-0 Jamel Molle, 1-1, 2-1 Adil Bizih.

Chris Snatersen na Alphen - Woubrugge (2-1)

4e Klasse A | Floreant - Stompwijk '92: 2-1

We blijven grossieren in 2-1 overwinningen, want ook Floreant wint met deze cijfers. Het is de eerste Boskoopse zege van het seizoen.

Scoreverloop: 0-1, 1-1 Rens Blok, 2-1 Rens Blok.

Dennis van den Ing na Floreant - Stompwijk '92 (2-1)

5e Klasse A | Bernardus - LSVV '70: 0-4

Na de eerste twee competitiewedstrijden van dit seizoen gewonnen te hebben, verliest Bernardus op wedstrijddag drie kansloos van LSVV '70.

Serge den Os na Bernardus - LSVV '70 (0-4)
Nordin Oudshoorn na Bernardus - LSVV '70 (0-4)

5e Klasse A | Football Factory - Hazerswoudse Boys: 4-2

Na rust gaat het helemaal mis voor Hazerswoudse Boys. Een riante 2-0 voorsprong wordt uit handen gegeven en de wit-zwarten verliezen met 4-2.

Scoreverloop: 0-1 Milan van Vliet, 0-2 Ivo Vogelaar, 1-2, 2-2, 3-2, 4-2.

Robert Swart na Football Factory - Hazerswoudse Boys (4-2)