Vierde Divisie A | Ajax - ARC: 3-1

Tegen de meest ervaren ploeg uit de vierde divisie, met ruim 500 betaald voetbalwedstrijden in de benen, speelt ARC een prima duel. Nadat de 1-2 van de Racing al dan niet terecht wordt afgekeurd vanwege buitenspel, scoort Ajax twee maal en winnen de Ajacieden probleemloos.

Scoreverloop: 0-1 Kenno Kleyn 1-1, 2-1, 3-1.

Mark Evers na Ajax - ARC (3-1)
Kenno Kleyn na Ajax - ARC (3-1)

Vierde Divisie A | Alphense Boys - BOL: 1-2

Voor de tweede keer dit seizoen is het in blessuretijd misgegaan voor Alphense Boys. De rood-witten staan met 1-0 voor, maar missen grote kansen op de 2-0. Door een rode kaart voor doelman Edwin Sudibyo speelt de thuisploeg bijna de hele tweede helft met tien man. In de 75ste minuut valt de 1-1 en de 1-2 wordt in de derde minuut van de extra speeltijd gemaakt.

Scoreverloop: 1-0 Hamza El Marajie, 1-1, 1-2.

Remco Tuinenburg na Alphense Boys - BOL (1-2)
Edwin Sudibyo na Alphense Boys - BOL (1-2)

2e Klasse C | Alphia - RCL: 2-0

Na drie keer op rij niet gewonnen te hebben heeft Alphia de tweede driepunter van het seizoen bijgeschreven. Allebei de doelpunten vielen in het laatste kwart van de wedstrijd.

Scoreverloop: 1-0 Marwan Fennich, 2-0 Donovan Olivieira.

Marcel Vondeling na Alphia - RCL (2-0)

3e Klasse A | Aarlanderveen - BSC '68: 7-1

Na een 1-0 ruststand heeft Aarlanderveen met grote cijfers gewonnen van mede-koploper BSC '68, dat door de verliespartij het gedeelde lijstaanvoerderschap inlevert.

Scoreverloop: 1-0 Ramon Aronius, 2-0 Alessio van der Straaten, 3-0 Thom Nouwens, 4-0 Killian Bouwhuis, 4-1 Joep van Straalen, 5-1 Thom Nouwens, 6-1 Lars Overbeek, 7-1 Eray Bozkurt.

YouTube Video
Samenvatting Aarlanderveen - BSC '68 (zaterdag 28 oktober)
Sander van Dijk na Aarlanderveen - BSC '68 (7-1)
Abdullah Sari na Aarlanderveen - BSC '68 (7-1)

3e Klasse A | DoCoS - Koudekerk: 1-3

Vroeg komt Koudekerk op achterstand, om na een kwartier de gelijkmaker op het scorebord te zetten. De 1-2 valt halverwege de tweede helft en de 1-3 in blessuretijd. Het betekent de tweede overwinning van Koudekerk dit seizoen.

Scoreverloop: 1-0, 1-1 Akke Pennin, 1-2 Ricardo van Rijswijk, 1-3 Olaf Bakker.

3e Klasse A | Zwammerdam - Zevenhoven: 4-1

De langverwachte eerste overwinning van het seizoen is een feit voor Zwammerdam. Pas in de tweede helft gebeurt het. Damme buigt een achterstand om en wint uiteindelijk met drie doelpunten verschil.

Scoreverloop: 0-1, 1-1 Ruben de Bruin, 2-1 Martijn Vink, 3-1 Ruben de Bruin, 4-1 Justin Bons.

4e Klasse A | Alphen - NSV '46: 2-2

Dankzij een doelpunt in de slotfase speelt Alphen met 2-2 gelijk tegen NSV '46. De thuisploeg komt vroeg op 1-0, maar ziet NSV in zowel de eerste als tweede helft scoren. Ook bij Alphen viel een rode kaart, twintig minuten voor tij.

Scoreverloop: 1-0 Bilal El Haddadi, 1-1, 1-2, 2-2 Nizar Ahalli.

Chris Snatersen na Alphen - NSV '46 (2-2)

4e Klasse A | Floreant - Nicolaas Boys: 0-0

De wedstrijd eindigt in dezelfde stand als dat het duel twee uur daarvoor begint: 0-0.

Scoreverloop: -

5e Klasse A | Buytenpark - Bernardus: 1-2

1-2 ruststand, 1-2 eindstand. Bernardus maakt in Zoetermeer een achterstand goed. Het laatste halfuur voetbalt Bernardus met een man minder na een rode kaart, maar de Hazerswoudenaren houden stand.

Scoreverloop: 1-0, 1-1 Bryan Straathof, 1-2 Rens Schakenbos.

5e Klasse A | Kickers '69 - Hazerswoudse Boys: 1-1

Een vroeg doelpunt van Hazerswoudse Boys, gevolgd door een rode kaart voor de bezoekers nog in de eerste helft. Lang houden de zwart-witten stand, maar Kickers '69 maakt tien minuten voor tijd alsnog de 1-1.

Scoreverloop: 0-1 Ivo Vogelaar, 1-1.