Vierde Divisie A | ARC - Huizen: 2-1

‘Laten we hopen dat dit de kentering is’, zegt trainer Mark Evers hoopvol. ‘Als je in de situatie zit waar wij in zitten, moet je ’m in de slotfase over de streep trekken. En dat hebben we gedaan.' Het is ARC's derde overwinning dit seizoen en de eerste sinds 23 september. Na de 2-1 krijgt ARC geen kans meer tegen; daarvoor krijgt de Racing kansen op meer treffers, maar kan ook Huizen een handvol keren scoren.

Scoreverloop: 1-0 Milan Kuyper, 2-0 Luuk Slegt, 2-1.

Mark Evers na ARC - Huizen (2-1)
Luuk Slegt na ARC - Huizen (2-1)

Vierde Divisie A | HBC - Alphense Boys: 4-0

Opnieuw een nederlaag voor Alphense Boys. Persoonlijke fouten (1-0, 3-0) doen de Alphenaren de das om; de 2-0 valt doordat de HBC-spelers kwalitatief beter zijn dan die van Alphense Boys. De 2-0 en 3-0 vallen rond minuut zeventig in een tijdsbestek van drie minuten. Tot de 3-0 geeft Alphense Boys behalve de doelpunten geen kansen weg. Daar staat tegenover dat Alphense Boys zelf ook geen kansen heeft gecreëerd.

Scoreverloop: 1-0, 2-0, 3-0, 4-0.

Remco Tuinenburg na HBC - Alphense Boys (4-0)
Tarik Zaanani na HBC - Alphense Boys (4-0)

2e Klasse C | HVV - Alphia: 2-1

‘Vorige week kregen we te veel tegen RCL (2-0 winst, red.), vandaag krijgen we veel te weinig’, vindt Marcel Vondeling. De trainer ziet zijn ploeg binnen enkele minuten al achterstaan. Drie grote kansen mist Alphia, om vervolgens alsnog 1-1 te maken. ‘Daarna schieten we twee keer naast voor bijna een leeg doel.’ Tien minuten voor tijd schiet HVV fortuinlijk de 2-1 binnen.

Scoreverloop: 1-0, 1-1 Daan van Leeuwen, 2-1.

Marcel Vondeling na HVV - Alphia (2-1)

3e Klasse A | Koudekerk - Aarlanderveen: 0-0

‘Allebei de ploegen hebben kansen gehad op de overwinning. Het is zonde dat we ’m niet beslissen', stelt Aarlanderveen-trainer Sander van Dijk vast. ‘Op basis van het veldspel is een gelijkspel terecht, maar onze keepers hebben het drukker gehad dan de keeper van Aarlanderveen’, analyseert Koudekerk-collega Jarno Verweij.

Scoreverloop: -

YouTube Video
Samenvatting Koudekerk - Aarlanderveen (zaterdag 4 november)
Jarno Verweij na Koudekerk - Aarlanderveen (0-0)
Sander van Dijk na Koudekerk - Aarlanderveen (0-0)

3e Klasse A | BSC '68 - RVC '33: 2-0

BSC ‘68 heeft zich met een zege hersteld na de 7-1 nederlaag van vorige week tegen Aarlanderveen. Trainer Abdullah Sari: ’Een rommelige wedstrijd waarin wij vier goede kansen creëren en RVC ‘33 een anderhalve kans. Dus wij hebben weinig weggegeven en hebben de 7-1 van vorige week weggespoeld.’

Scoreverloop: 1-0 Guido de Peinder, 2-0 Rome Thies.

Abdullah Sari na BSC '68 - RVC '33 (2-0)

3e Klasse A | Soccer Boys - Zwammerdam: 2-1

In de laatste minuut krijgt Zwammerdam een strafschop tegen waardoor Soccer Boys met 2-1 wint. ‘Hij maakte een overtreding op mij, maar de scheidsrechter floot niet. De scheidsrechter zei: doorspelen. Toen hield ik ‘m vast maar honderd procent zeker buiten het strafschopgebied, maar de scheidsrechter gaf toch een penalty’, is de visie van veroorzaker Mark Veerman.

Scoreverloop: 0-1 Jim van Vliet, 1-1, 2-1.

Erwin van der Zee na Soccer Boys - Zwammerdam (2-1)
Mark Veerman na Soccer Boys - Zwammerdam (2-1)

4e Klasse A | Warmunda - Alphen: 3-3

Tussen minuut vijftig en minuut zestig verandert de stand van 0-1 naar 3-1. Alphen recht de rug en komt terug tot 3-3. Vlak voor tijd voorkomt de lat dat Alphen alsnog de volle buit pakt.

Scoreverloop: 0-1 Adil Bizih, 1-1, 2-1, 3-1, 3-2 Bilal El Hallabi, 3-3 Bilal El Hallabi.

4e Klasse A | FC Oegstgeest - Floreant: 1-0

Vroeg in de wedstrijd komt Floreant op achterstand. Een achterstand die niet meer goedgemaakt wordt waardoor de Boskopers verliezen.

Scoreverloop: 1-0.

5e Klasse A | Bernardus - SJC: 0-0

Een knap gelijkspel van Bernardus tegen koploper SJC. Het wordt 0-0, al heeft er voor de thuisploeg meer ingezeten dan een puntendeling.

5e Klasse A | Hazerswoudse Boys - DVC: 5-0

Door met 5-0 te winnen van DVC heeft Hazerswoudse Boys zijn tweede overwinning van dit voetbalseizoen geboekt. Een eenvoudige zege, mede dankzij een rode kaart aan de kant van DVC na een minuut of tien spelen.

Scoreverloop: 1-0 Ivo Vogelaar, 2-0 Loe Patzig, 3-0 Silvester Blonk, 4-0 Sam Timmermans, 5-0 Ties Teijssen.

Robert Swart na Hazerswoudse Boys - DVC (5-0)