Vierde Divisie A | Swift - ARC: 1-3

In de eerste helft van de eerste helft is het Swift dat de klok slaat. Tot de Amsterdammers na twintig minuten rood krijgen. Vanaf dat moment trekt ARC de wedstrijd naar zich toe. De Racing beloont zichzelf met een doelpunt in de tweede helft, ziet Swift tot 1-1 komen, om meteen te antwoorden met de 1-2 en uiteindelijk ook de 1-3 te maken.

Scoreverloop: 0-1 Luuk Samsom, 1-1, 1-2 Arjan Ouwendijk, 1-3 Yassin Kaabouni.

Mark Evers na Swift - ARC (1-3)
Arjan Ouwendijk na Swift - ARC (1-3)

Vierde Divisie A | Alphense Boys - Purmersteijn: 0-4

Het positieve aan deze wedstrijd is dat Alphense Boys eindelijk weer kansen creëert, al is het nog niet in de massaliteit van de eerste competitiemaand. Alleen als je zelf - net als tijdens tal van eerdere wedstrijden dit seizoen - eigenlijk niet te missen kansen toch steevast blijft missen, gaat het niet goedkomen met de hekkensluiter. Een onnodige weggegeven hoekschop in de eerste helft betekent 0-1, een communicatiefout in de tweede helft 0-2 en twee persoonlijke fouten leiden in de slotminuten de 0-3 en 0-4 in.

Scoreverloop: 0-1, 0-2, 0-3, 0-4.

Remco Tuinenburg na Alphense Boys - Purmersteijn (0-4)
Stef van den Berg na Alphense Boys - Purmersteijn (0-4)

2e Klasse C | Alphia - Kagia: 1-0

Daan van Leeuwen schiet Alphia vlak voor rust op 1-0. Het wordt penibel voor de Alphianen als Jordi Wentink tien minuten voor tijd rood krijgt. Maar de thuisploeg houdt stand. Voor Alphia is het de derde overwinning van het seizoen, dat met tien punten uit zeven wedstrijden op de vijfde plek staat.

Scoreverloop: 1-0 Daan van Leeuwen.

YouTube Video
Samenvatting Alphia - Kagia (zaterdag 11 november)
Marcel Vondeling na Alphia - Kagia (1-0)
Daan van Leeuwen na Alphia - Kagia (1-0)

3e Klasse A | Aarlanderveen - Zevenhoven: 3-1

De streekderby tegen Zevenhoven heeft Aarlanderveen moeiteloos gewonnen. Killian Bouwhuis scoort in de eerste helft en na rust tillen Davey Grimmelius en Stefan den Horder de stand naar 3-0.

Scoreverloop: 1-0 Killian Bouwhuis, 2-0 Davey Grimmelius, 3-0 Stefan den Horder, 3-1.

3e Klasse A | Koudekerk - BSC '68: 3-1

Door met 3-1 te verliezen van Koudekerk heeft voormalig koploper BSC '68 zijn laatste kans op het winnen van de eerste periodetitel verspeelt. Met nog één wedstrijd te gaan kunnen de Benthuizenaren de huidige lijstaanvoerder, Soccer Boys, niet meer achterhalen.

Scoreverloop: 1-0 Daan van der Zwet, 1-1 Joep van Straalen, 2-1 Jari Meertens, 3-1 Youri Looyenstein.

Jarno Verweij na Koudekerk - BSC '68 (3-1)
Abdullah Sari na Koudekerk - BSC '68 (3-1)

3e Klasse A | Zwammerdam - Lugdunum: 1-0

Winst voor Zwammerdam. Door een doelpunt dat vlak voor rust valt. Jim van Vliet benut de rebound nadat Reijer Peters de bal tegen de lat werkt.

Scoreverloop: 1-0 Jim van Vliet.

Erwin van der Zee na Zwammerdam - Lugdunum (1-0)
Justin Bons na Zwammerdam - Lugdunum (1-0)

4e Klasse A | Alphen - Stompwijk '92: 0-4

Een afgetekende nederlaag voor Alphen: Stompwijk wint met duidelijk verschil.

4e Klasse A | Floreant - SJZ: 1-3

Floreant heeft niet kunnen voorkomen dat SJZ de punten in Boskoop zou achterlaten. De koploper heeft ze meegenomen naar Zoeterwoude-Dorp.

Scoreverloop: 0-1, 1-1 Luuk Speijer, 1-2, 1-3.

Dennis van den Ing na Floreant - SJZ (1-3)

5e Klasse A | Football Factory - Bernardus: 2-0

Een vrije trap en een strafschop doen Football Factory met 2-0 winnen van Bernardus.

Scoreverloop: 1-0, 2-0.

Serge den Os na Football Factory - Bernardus (2-0)

5e Klasse A | Hazerswoudse Boys - Overschie: 6-1

Een 3-0 ruststand, Overschie 3-1 zien maken en vervolgens weer drie keer zelf scoren. Hazerswoudse Boys wint eenvoudig van Overschie.

Scoreverloop: 1-0 Ivo Vogelaar, 2-0 Ivo Vogelaar, 3-0 Ivo Vogelaar, 3-1, 4-1 Ivo Vogelaar, 5-1 Robby Kraan, 6-1 Ivo Vogelaar.

Robert Swart na Hazerswoudse Boys - Overschie (6-1)