Vierde Divisie A | Hoogland - ARC: gestaakt

Als de tweede helft nog geen vijf minuten bezig is, valt de lichtinstallatie uit. De lampen gaan niet meer aan en de wedstrijd kan niet worden verder gespeeld. Binnenkort zal ARC nog een keer terug moeten naar het dorp dat onderdeel is van de gemeente Amersfoort voor het restant van de wedstrijd. Hoogland leidt met 1-0.

Scoreverloop: 1-0.

Vierde Divisie A | Alphense Boys - AFC '34: 0-3

‘Wij zijn in de omschakeling weggespeeld’, stelt trainer Remco Tuinenburg vast. De 0-1 en 0-2 worden gescoord doordat AFC ‘34 in de counter profiteert na het onderscheppen van twee aanvallen van Alphense Boys. De 0-3 is een misser in de verdediging. ’Het lukt allemaal net niet bij ons en dat heeft ook met zelfvertrouwen te maken', wijzend naar de ranglijst. Met drie punten uit twaalf wedstrijden staat Alphense Boys onderaan.

Scoreverloop: 0-1, 0-2, 0-3.

Remco Tuinenburg na Alphense Boys - AFC '34 (0-3)
Brent Ossevoort na Alphense Boys - AFC '34 (0-3)

2e Klasse C | Alphia - CSW: 0-2

Nadat Alphia op dinsdagavond als enige gemeenteclub zich plaatst voor de derde ronde van de districtsbeker (2-1 winst op Loosduinen; ARC, Aarlanderveen en BSC '68 verliezen, red.), verliezen de oranjehemden op eigen veld. CSW scoort in zowel de eerste als tweede helft één keer.

Scoreverloop: 0-1, 0-2.

Marcel Vondeling na Alphia - CSW (0-2)

3e Klasse A | Aarlanderveen - Lugdunum: 2-1

Tegen Lugdunum buigt Aarlanderveen een 0-1 achterstand om in een 2-1 overwinning. Het is de derde zege op rij van Aarlanderveen, dat na de eerste twee competitieduels van dit seizoen (in september) verloren te hebben, nu in de maanden oktober en november ongeslagen is gebleven.

Scoreverloop: 0-1, 1-1 Davey Grimmelius, 2-1 Thom Nouwens.

Sander van Dijk na Aarlanderveen - Lugdunum (2-1)

3e Klasse A | Zevenhoven - BSC '68: 2-1

Een verrassende nederlaag van BSC ‘68 tegen de op dat moment nog puntloze hekkensluiter. Jelle Verhoef zet BSC ’68 nog wel op voorsprong, maar da rust maken de Benthuizenaren een eigen doelpunt en staat de defensie te slapen op het moment dat de 2-1 wordt gescoord.

Scoreverloop: 0-1 Jelle Verhoef, 1-1, 2-1.

3e Klasse A | Koudekerk - Soccer Boys: 4-0

Een voetbalshow heeft Koudekerk weggegeven tegen de koploper van de afdeling. Met 4-0 zijn de Bleiswijkers van het kunstgras geveegd. Door de winst komt Koudekerk op zeventien punten te staan, evenals koploper RKDES en nummer twee Aarlanderveen.

Scoreverloop: 1-0, 2-0 Youri Looyenstein, 3-0 Glenn Bennis, 4-0 Patrick Vonk.

YouTube Video
Samenvatting Koudekerk - Soccer Boys (zaterdag 25 november)
Jarno Verweij na Koudekerk - Soccer Boys (4-0)
Ricardo van Rijswijk na Koudekerk - Soccer Boys (4-0)

3e Klasse A | Zwammerdam - Altior: 1-3

In het eerste kwartier van de tweede helft is Zwammerdam het helemaal kwijt. Een 1-0 voorsprong wordt omgezet in een 1-3 achterstand en Altior verzuimt om vaker te scoren. Daarna herpakt Damme zich iets, krijgt het kansen op de aansluitingstreffer maar die valt niet.

Scoreverloop: 1-0 Jim van Vliet, 1-1, 1-2, 1-3.

4e Klasse A | Alphen - Nicolaas Boys: 1-2

Nicolaas Boys is met de drie punten van het veld gestapt. Alphen komt op achterstand, maakt de gelijkmaker maar moet toezien hoe de Nieuwveners toch weer op voorsprong komen.

Scoreverloop: 0-1, 1-1, 1-2.

4e Klasse A | Sporting Leiden - Floreant: 0-2

Voor de tweede week op rij wint Floreant. Door de winst kruipen de Boskopers omhoog, richting de middenmoot.

Scoreverloop: 0-1 Sander Teeuwen, 0-2 Luuk Speijer.

Dennis van den Ing na Sporting Leiden - Floreant (0-2)

5e Klasse A | Kickers '69 - Bernardus: 1-0

Grote kansen mist Bernardus en Kickers '69 scoort wel. Een 1-0 nederlaag is het gevolg.

Serge den Os na Kickers '69 - Bernardus (1-0)

5e Klasse A | Hazerswoudse Boys - SVV: 3-0

Hazerswoudse Boys klimt naar de derde plek op de ranglijst door met 3-0 te winnen van SVV. Na de 5-0, 6-1 en 12-1 eerder deze maand, is dit de vierde overwinning op rij.

Scoreverloop: 1-0 Justin Meijer, 2-0 Sam Timmermans, 3-0 Justin Meijer.

Robert Swart na Hazerswoudse Boys - SVV (3-0)