Vierde Divisie A | ARC - WVHEDW: 6-0

‘Wij hebben de laatste drie wedstrijden gewonnen, maar ik zag nog niet de energie en het besef van de positie waar wij staan. Maar de manier waarop wij vandaag gespeeld hebben, komt wel in de buurt van het niveau wat wij wekelijks moeten kunnen laten zien’, zegt trainer Mark Evers. ‘Wij mogen nu de credits geven aan de ploeg en aan ons als staf. Wij hadden het goed staan vandaag.’

Scoreverloop: 1-0 Boyd Baatje, 2-0 Coen van den Hoek, 3-0 Pepijn Kooij, 4-0 Ronaldo Lima Duarte Lopes, 5-0 Yassin Kaabouni, 6-0 Ronaldo Lima Duarte Lopes.

YouTube Video
Samenvatting ARC - WVHEDW (zaterdag 2 december)
Mark Evers na ARC - WVHEDW (6-0)
Pepijn Kooij na ARC - WVHEDW (6-0)

Vierde Divisie A | JOS/Watergraafsmeer - Alphense Boys: 5-1

In de eerste twintig minuten geeft Alphense Boys de wedstrijd weg. Drie voorzetten, drie keer slap verdedigd, drie doelpunten. Daarna krijgt Alphense Boys acht honderd procent-kansen en nog een handvol kansjes. Pas in minuut vijftig is het raak. Pal daarna incasseert Alphense Boys een onnodige strafschop. Na de 4-1 is Alphense Boys nog een paar keer dreigend, maar niet meer zoals daarvoor. Balverlies lijdt vlak voor tijd de 5-1 in.

Scoreverloop: 1-0, 2-0, 3-0, 3-1 Cem Sahin, 4-1, 5-1.

Remco Tuinenburg na JOS/Watergraafsmeer - Alphense Boys (5-1)
Cem Sahin na JOS/Watergraafsmeer - Alphense Boys (5-1)

2e Klasse C | Nieuwkoop - Alphia: 0-2

Een dik verdiende overwinning van Alphia op Nieuwkoop. Vroeg komt Alphia op 0-1 en halverwege de tweede helft uit een strafschop op 0-2. Twee treffers van Alphia worden afgekeurd voor buitenspel, tenminste één onterecht - zo blijkt uit de televisiebeelden.

Scoreverloop: 0-1 Bas Hazenbroek, 0-2 Marwan Fennich.

Samenvatting Nieuwkoop - Alphia (zaterdag 2 december)
Marcel Vondeling na Nieuwkoop - Alphia (2-0)
Daniël Buijnink na Nieuwkoop - Alphia (0-2)

3e Klasse A | ESTO - Aarlanderveen: 0-3

Aarlanderveen is de nieuwe koploper. De Veners profiteren van de nederlaag van lijstaanvoerder RKDES. Koudekerk heeft evenveel punten als Aarlanderveen, maar de ploeg van trainer Sander van Dijk, heeft een beter doelsaldo. Tegen ESTO komt Aarlanderveen al vroeg in de wedstrijd op 0-2. De voorsprong komt na het maken van de 0-3 nooit meer in gevaar.

Scoreverloop: 0-1 Killian Bouwhuis, 0-2 Killian Bouwhuis, 0-3 Thom Nouwens.

Sander van Dijk na ESTO - Aarlanderveen (0-3)

3e Klasse A | BSC '68 - TAVV: 3-1

BSC ‘68 herstelt zich goed na een fout in de verdediging waardoor TAVV op 0-1 komt. Het werd 1-1, 2-1 en uit een strafschop 3-1. BSC ’68 staat zesde op de ranglijst, met slechts één verliespunt minder dan koploper Aarlanderveen.

Scoreverloop: 0-1, 1-1 Romé Thies, 2-1 Thijs de Ruiter, 3-1 Guido de Peinder.

Abdullah Sari na BSC '68 - TAVV (3-1)

3e Klasse A | Lugdunum - Koudekerk: 1-4

Koudekerk heeft ook na speelronde tien evenveel punten als de koploper. Alleen het doelsaldo is twee doelpunten minder dan dat van de koploper. Na een kwartier staat Koudekerk op 0-2, om vervolgens uit te lopen tot 0-4. De eretreffer valt in blessuretijd.

Scoreverloop: 0-1 Mitchell Bons, 0-2 Daan van der Zwet, 0-3 Sem van Aalst, 0-4 Sem van Aalst, 1-4.

Jarno Verweij na Lugdunum - Koudekerk (1-4)

3e Klasse A | RVC '33 - Zwammerdam: 0-1

Pas tien minuten na rust komt Zwammerdam op voorsprong. Terwijl het daarvoor al legio kansen heeft gehad. Uiteindelijk moet Damme de driepunter koesteren, want in de slotfase wordt RVC '33 nog gevaarlijk. Zevende staat Zwammerdam na tien wedstrijden.

Scoreverloop: 0-1 Koen Woudenberg.

4e Klasse A | FC Oegstgeest - Alphen: 3-3

Tot twee keer toe komt Alphen op voorsprong, maar even zo vaak komt FC Oegstgeest langszij. De 3-3 valt in de slotminuut, nadat Alphen eerder al de paal raakt en voor open doel mist.

Scoreverloop: 1-0, 1-1 Bilal el Hallabi, 1-2 Bilal el Hallabi, 2-2, 2-3 Bilal el Hallabi, 3-3.

4e Klasse A | Floreant - Teylingen: 1-2

Een 1-2 eindstand en alle drie de doelpunten worden in de eerste zeven minuten gescoord. Teylingen is de koploper van de afdeling, Floreant staat negende.

Scoreverloop: 0-1, 1-1 Rens Blok, 1-2.

5e Klasse A | Bernardus - DVC: 5-0

Een loepzuivere hattrick in de eerste helft zorgt ervoor dat Bernardus met 3-0 de rust in gaat. Na de doelwisseling wordt de voorsprong verder uitgebreid.

Scoreverloop: 1-0 Dylan Bekooij, 2-0 Dylan Bekooij, 3-0 Dylan Bekooij, 4-0 Roel van der Zon, 5-0 Bryan Straathof.

5e Klasse A | LSVV '70 - Hazerswoudse Boys: 5-2

Hazerswoudse Boys lijkt voorlopig af te haken in de titelstrijd. De nummer drie van de ranglijst verliest van de nummer twee. SJC (25 punten) en LSVV '70 (24 punten) gaan aan kop, Hazerswoudse Boys volgt (19 punten).

Scoreverloop: 1-0, 2-0, 3-0, 4-0, 4-1 Sam Timmermans, 4-2 Beau Gordijn, 5-2.

Robert Swart na LSVV '70 - Hazerswoudse Boys (5-2)